Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Universal Nutrition Animal Pak Powder 44 Scoops

30 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Voted #1 Multivitamin 10 Years

44 Scoops

Cherry Berry Flavor

Kui soovite osta,siis helistage!

UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak Powder - PUHAS JÕUD, PUHAS TUGEVUS, METSIK INTENSIIVSUS!

Kümnel korral valitud #1 multivitamiiniks!

Legendaarne koostis

Väga hea maitsega

Seguneb kiiresti

Imendub väga hästi

Kergesti seeditav

UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak Powder vitamiinikompleks toob reaalset kasu - see toimib! Juba esimesel korral! See toimib ka viimasel korral! Alati!

Loodus on arendanud inimkeha üheks ülimaks sooritusmasinaks. Tegelikult on meie kehad inimkonna sünnist alates väga vähe muutunud. Lihaste toitmiseks on meil endiselt vaja kõiki toidust saadavaid toitaineid.

Ent kui tekib vajadus lihaseid kasvatada, siis peame tarbima õiges vahekorras ja suurtes kogustes vajalikke aminohappeid, süsivesikuid, vitamiine, mineraale ja esmatähtsaid rasvhappeid.

Ainult UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PAK POWDER sisaldab kõike vajalikku.

Selleks, et Sa intensiivseid treeninguid tehes ühestki olulisest toitainest ilma ei jääks, sisaldab on UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PAK POWDER ka sooritusvõime parandajaid nagu PAK, IGF, kolostrum, nukleotiidid, lipotroobid, L-arginiin, protogeen A, Siberi ženšenn ja muud. Iga portsjon sisaldab 55 olulist koostisosa!

UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PAK POWDER aitab vältida toitainevaeguse teket. Mida suurem on treeningute intensiivsus, seda kiiremini see vaegus tekib ja seda suurem see on. Siis võib lõpuks tekkida olukord, kus keha enam ei kasva.

UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PAK POWDER on toidulisandite seas justkui keha esmane kaitseliin. Kui tegeled spordiga, siis vali kindlasti ANIMAL PAK POWDER!

Kas ANIMAL PAK POWDER sisaldab stimulante?
Ei. ANIMAL PAK POWDER sisaldab ainult looduslikke energiat andvaid koostisosi ja on tõestatud, et need toimivad.

Kas ANIMAL PAK POWDER on multivitamiin?
Jah ja ei. Üks selle olulisemaid koostisosi on kindlasti multivitamiin. Kui aus olla, siis isegi multivitamiinid ei ole nii efektiivsed kui ANIMAL PAK POWDER. Seetõttu ongi ANIMAL PAK POWDER #1 multivitamiin kogu maailmas. ANIMAL PAK POWDER pole ainult multivitamiin. See sisaldab lisaks ka asendamatuid ja asendatavaid aminohappeid, seedeensüüme, elektrolüüde, antioksüdante, lipotroope ja muid toitaineid, mis toetavad organismi. See on täiuslik "trenni" komplekt!

Kasutamine:
Sega 1-2 kulbitäit 180-360 ml enda lemmiku joogiga ja tarbi koos toiduga. Neile, kes treenivad suure intensiivsusega või osalevad võistlustel, soovitatakse võtta 2 kulbitäit päevas.

Portsjoni suurus: 2 kulbitäit (14,2g)
Portsjoneid kokku: 22

Kuulutuse number: 10677883

825
Lisatud: 10.02.2023 10:16
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt