Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Uued stiilsed meeste päikeseprillid

12.80 €

Tallinn

5502944

Täiesti uued, kasutamata, kinnises pakendis. Kohe olemas. Asub Mustamäel. Tallinnas - tarne otse koju samal päeval hinnaga 1.80€. Saadan ka pakiautomaadi kaudu samal päeval(kui raha oli arvele laekunud ja lisandub hinnale 2.40€).

Värvi valikud : Must-Beez, Must-Punane, Must-Roheline, Must-Sinine

Polariseeritud prilliklaasid on juba aastaid olnud väga populaarsed kalameeste ja merehuviliste seas, sest neil on vaja, et päikeseprillid vähendaksid valguse peegeldust veelt. Kuid sellised prilliklaasid koguvad populaarsust ka igapäevases kasutuses.

Eelkõige saavad polariseeritud prilliklaaside hüvedest tulu aktiivselt väljas aega veetvad inimesed, kes tegelevad näiteks järgmiste aladega: suusatamine, jalgrattasõit, golf, jooksmine. Nende tegevuste juures suurendab häirivate peegelduste vähenemine turvalisust ning ka sportlikku tulemuslikkust.

Autojuhtimisel on polariseeritud klaasid samuti omal kohal, sest nad aitavd vähendada lamedatelt pindadelt - nagu autokatused ja teepind - tulevaid peegeldusi.

Ka valgustundlikele inimestele, sh peale kae lõikust, ja neile, kelle töökeskkonnas nii sise- kui ka välitingimustes on väga ere, sobiksid polariseeritud priliiklaasid.

Kuidas polariseeritud prilliklaasid toimivad?

Valgus peegeldub kõikvõimalikes suundades, kuid lamedatelt pindadelt peegeldudes valgus polariseerub. See tähendab, et valguse edasine liikumine toimub ühes (tavaliselt horisontaalses) suunas. Nii tekib häiriv ning vahel ka ohtlikult intensiivne peegeldunud valgus, mis pimestab ja vähendab nähtavust. Polariseeritud prilliklaasides olev spetsiaalne filter takistab prilliklaasist sellise valguse läbimineku ning vähendab pimestamise efekti.

Kuigi polariseeritud päikeseprillid suurendavad vaatamismugavust ja nähtavust, siis mõningatel juhtudel ei ole nad soovituslikud kasutada. Näiteks allamäge suusatamisel ei tohi prilliklaas ära lõigata jäistelt kohtadelt peegeldunud valgust, sest tänu sellele saab suusataja hinnata lähenevaid ohte. 

Ka LCD- ja LED- ekraanide (näiteks pangaautomaadi ekraan, iseteenindustankla ekraan jm) vaatamine läbi polariseeritud prilliklaaside võib olla häiritud. Lisaks ei pruugi sa näha polariseeritud päikeseprille kasutades oma mobiiltelefoni või GPS-seadme ekraani. Nii piloodid kui meremehed ei kasuta polariseeritud prilliklaase põhjusel, et seadmete ekraanid ei ole nii selgelt nähtavad ja kiireid otsuseid vajavates olukordades võib see ohtlikuks osutuda. (Kuigi mõningad tootjad on oma ekraane vastavalt muutnud, et polariseeritud prilliklaase saaks kasutada, ei kehti see siiski kõikide tootjate kohta).

Enamike spordialade ja tegevuste puhul annavad polariseeritud prilliklaasid siiski eelise. Tänasel päeval on polariseeritud prilliklaasidel ka lisaomadusi, mis täiustavad nende kasutamist.

Polaroidklaaside lisaomadused

Polariseeritud progresseeruvad päikeseprillid sobivad väga hästi neile lugemisprillivajadusega prillikasutajatele, kes veedavad väljas palju aega. Isetumenevad polariseeritud prilliklaasid (Drivewear) sobivad aga neile, kelle töö viib neid sageli tuppa ja õue ning tagasi. 

Et polariseeritud prilliklaasid toimiksid praktiliselt peegelduste vabalt, tasub nende tagapinnale tellida peegeldumisvastane pinnakate. Nii ei peegeldu selja tagant paistev valgus klaaside sisepinnalt pimestavalt silma.

Ei ole vahet, kas veedad vaba aega veesuuskadel liueldes või paadiga sõites, rulluisutades, autot juhtides või joostes, polariseeritud prilliklaasid on õige valik, et neid tegevusi veelgi enam nautida ning edukamalt sooritada.

Kuulutuse number: 10037483

114
Lisatud: 11.06.2020 19:23
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt