Eesti

Uued suusad, saapad

600 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Müüa täiesti uus suusakomplekt koos ostutšekiga poest. Ideaalne algajale esimeseks mäesuusaks. Kinnitused on juba paigaldatud ja konfigureeritud; investeeringuid pole vaja. Sobib nii meestele kui naistele. Komplekti kuulub ka Sportlandist ostetud väga mugav sisseehitatud prillidega kiiver ja veekindel kandekott (kiiver 300 eurot, kott 80, ka täiesti uus)

Suusad

K2 SIGHT All Mountain hind poes - 400 eurot.
Carbon Boost konstruktsioon ja All-Terrain Rocker annavad sellele suusale manööverdusvõime ja mitmekülgsuse, et rahuldada kõiki. Suuskadel on optimaalne väändejäikus, mis tagab hea tundlikkuse ja täieliku tagasituleku.

Twin Tech külgseina konstruktsioon.
CARBON BOOST BLAID
Raadius: 19,5 m pikkusega 179 cm.
Laius: 116–88–110
Tuum: puit/süsinik

Marker Squire 11 kinnituste hind poes - 180 eurot.
See on vabastiili jaoks kõige kergem mudel. Pakiruumi täiesti horisontaalne asend lülitiga sõitmiseks, kompaktne alus ja väike kaal on need, mis muudavad selle mudeli kõigi konkurentide seas ainulaadseks.

Saapad DALBELLO DS MX 65 BLACK 28,5 hind poes - 200 eurot.
Disain pakub võimsust ja juhtimist, samuti lihtsat sisse- ja väljalülitamist. Ülikerge materjal vähendab kaalu, alumiiniumpandlad ja TF sportvooder tagavad täpse istuvuse ilma survepunktideta. Suurepärane valik suusatajatele, kes soovivad oma oskusi ilma suurema pingutuseta, kuid suure mugavusega täiendada. Paindeindeks 65 on ideaalne algajatele või arenevatele suusatajatele.

Salomon Driver kiiver Suurus M (56-59) hind poes - 300 eurot. - kiiver muudud, hind on 200 odavam
ISPO 2022 auhind Salomoni juhivisiirikiivrile: täielikult integreeritud visiir toimib sama hästi kui suusaprillid ja avaldab muljet väga laia vaateväljaga. Esmaklassiline sobivus ja turvafunktsioonid tagavad mugava ja turvalise suusakogemuse. Lai vaateväli, uduvastane ja mugav istuvus isegi prillide kandjatele. Salomon Driver ühendab kõik visiirkiivri eelised kiivri ja kaitseprillide inspireeritud kombinatsiooniga.

Kuulutuse number: 12555473

181 (+1 täna)
Lisatud: Täna, 02:48
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt