Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Uus 3-toaline disain korter Vanakuu tn 13, Haabersti

162 900 €

Tallinn

KORTER

Tegemist on väga maitseka ja luksusliku sisekujundusega korteriga, kus iga detail on läbi mõeldud ning moodustab ühtse ja harmoonilise terviku. Korterile annab avarust hea planeering, nii hele interjöör kui kõrged laed, ka lisab luksuslikkust ja mugavust naturaalsest tammest parkett. Esikus on walk-in garderoob 7.6 m², mille kvaliteetne riiulite süsteem on hästi läbimõeldud ja mugav kasutamises. Elutuba köögiga kokku 30.3 m² ja magamistoad suurustega 11.2 m² ja 10.5 m². Elutoast pääs rõdule, kus saab nautida suvel kauneid päikeseloojanguid. Korteril kehtib ka garantii arendajalt kuni Veebruar 2021.

SISEVIIMISTLUS

Sisekujunduses on palju tellimustööna tellitud erilahendusi ja keskmisest kallima hinnaklassi mööbli lahendused. Selle kauni kodu märksõnad on:

•kõrged laed •naturaalne tammeparkett põrandal

•päikeseline, soe ja valgusküllane (päike on hommikust õhtuni)

•disainmööbel ja interjöör

•naturaalsest spoonist ja nanomaterjalidest köögimööbel

•mahukas ja hästi läbimõeldud walk-in garderoob esikus

•Elutoa ainulaadsed laevalgustid on luksuslikult modernsed ja kindel pilgupüüdjad, tellitud Rootsist (By Ridens) ja Hollandist

•Spoonist söögilaud koos toolidega (nahk), TV kummut tammespooniga ilusti sobivad elutoa ansambli

•Mugav Saksa moodul diivan julgema värvi on sametist ja tellitud koos tugitooliga. Seljatugi on reguleeritav.

•Köögimööbel on firmalt Arens ning on väga ergonoomiline ja hästi läbimõeldud disainiga. Kergelt liuglevad sahtlite- riiulite - ja karusellsahtlite süsteemid koos hea tehnikaga on iga koduperenaise unistus.

•Vannitoas on eritellimusel mööbel, pesumasin kuivatiga ja hästi suur peegel.

•Lastetoa mööbel on toodud Soomest, voodi on pesukastiga (täispuidust, värvitud loodus-ja lastesõbraliku värviga). Laes on suur lamp, mida saab puldiga reguleerida värvust ja intensiivsust. Magamistoas on mugav voodi pesukastidega ja eritellimusel kapp klaasustega. Kogu korteris on eritellimusel kardinad (sh ka pimendavad) ja pimendavad rullood.

MAJA

Maja asub väärikas Pärnaõue elurajoonis ja on valminud aastal 2019 arendaja Bonava poolt. Pärnaõue elurajoonis asuvaid maju iseloomustab moderne arhitektuur ja kaasaegsus. Majas on oma gaasikatel ja soojustagastusega sundventilatsioon.

KOMMUNAALID

Hoonel on oma gaasikatel, mis kannab soojust tubadesse läbi radiaatorite. Tänu kaasaegsetele süsteemidele on kodu väga energiasäästlik ja soe. Kulud on suvel ca 70 EUR ja talvel ca 100 EUR (lisandub isiklik vee- elektritarbimine)

LISAD

Hinna sees on ka korterile kuuluvad kindel parkimiskoht ja maja esimesel korrusel asuv panipaik (2.5 m²)

TOETAV KESKKOND

Pärnaõue elurajooni asukoht on vastutulelik kõikidele nõudmistele. Kesklinn autoga sõites 15min, samuti liigub kesklinna suunal mitmeid busse, lähim bussipeatus on Pikaliiva (150m) ja Tuleraua (300m). Lähim pood on Kakumäe Selver ja suuremateks sisseostudeks on kõigest 5min kaugusel Rocca Al Mare keskus. Peresõbralik piirkond pakub läheduses lastele mitmeid mänguväljakuid ja suurepärase haridustasemega koole. Spordiharrastajatele on kiviviske kaugusele metsa äsja avatud terviserada, suurepärane kergliiklusteede võrgustik ning spordiklubid (Arigato, Myfitness). Siin lähedal on kõik eluks vajalik: Selver, kool, lasteaed. Lihtne ühendus ühistranspordiga. Lähedal on Kakumäe rand ning kergliiklustee Stroomi rannast kuni Laulasmaani võimaldab mitmekülgselt ja aktiivselt vaba ajaga tegeleda. See kodu sobib sulle hästi, kui sa hindad rahu ja vaikust kaasaegses elukeskkonnas, samaaegselt olles lähedal linnaelule!

 

Kuulutuse number: 10323365

54
Lisatud: 07.09.2020 16:03
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt