Eesti

UUS! Gleto 4K kaameraga kokkupandav GPS-droon(-50%)

85 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

MjA4NTMxODQy

HUVI KORRAL JULGELT PAKU OMA HINDA!

Gleto 4K kaameraga kokkupandav GPS-droon

4K ICE kaameraga droon: 4K kaameraga saab teha selgeid pilte ja videoid. 90° ESC kaamerat saab vastavalt soovile kaugjuhtimispuldi kaudu reguleerida. Varustatud kahe kaameraga, vahetage vastavalt oma soovile.

PIKA LENNUAEG JA HARJATA MOOTTOR Varustatud võimsate harjadeta mootoritega lennu stabiilsuse tagamiseks. Pakett sisaldab 3 akut kogu lennuajaks 75 minutit. GPS-moodul ja optiline voolu positsioneerimine muudavad droonid turvalisemaks ja töökindlamaks.

FPV otsevideo: saate salvestada kvaliteetset videot ja selgeid aerofotosid. Näete, mida droon oma nutitelefonis näeb, ja saate nautida otsevideoid FPV ülekande kaudu. Droonidel on erakordne häiretevastane võime ning need pakuvad võimalust lennata kaugemale ja stabiilsemalt.

MITMEKÜLGNE PROFESSIONAALNE DROON Drooni sisseehitatud GPS-funktsioon võimaldab ühe nupuvajutusega tagastamist, automaatset tagasipöördumist madala voolutarbe ja madala signaaliga ning mitte kunagi kaotada. Jälgimisrežiim, orbiidilend, ringlend, selfie-funktsioon, peata režiim toovad lõbusamaks.

Kaalub ainult 150 g: see droon kaalub vaid 150 g ja on kokkupandud peopesa suurune, nii et seda saab kaasas kanda ja lennata ilma registreerimise või sertifikaadita, mistõttu sobib see algajatele. Pakendiga on kaasas hoiukott, mis hõlbustab transportimist.

Esimene pilt on illustratiivne! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS!

Poe hind:~ 170 EUR.

Eestikeelne juhend puudub

Kuulutuse number: 12659352

114 (+4 täna)
Lisatud: 18.04.2024 11:39
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt