Eesti

UUS! Lumelauasaapad Atop Speed Lace, valge, 42

229 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

Kiirkinnitusega lumelaua saapad viivad eie sõidukogemuse täiesti uuele tasemele.

Omadused:

Atop Speed Lace kinnitussüsteem: Unustage traditsioonilised paelad ja klambrid. Meie lumelauasaapad on varustatud innovatiivse kinnitussüsteemiga, mis võimaldab teil saapaid kiiresti ja täpselt pingutada ning lahti võtta. See tähendab, et saate rohkem aega lumelauaga sõitmiseks ja vähem aega saabaste sättimiseks.

Mugavus ja Sobivus: Saapaid on lihtne kohandada vastavalt oma jalgade kuju ja suurusele. Atop Speed Lace süsteem võimaldab teil saapaid reguleerida nii, et need istuksid ideaalselt ja pakuksid suurepärast tuge ning mugavust.

Kvaliteetne materjal: Need lumelauasaapad on valmistatud vastupidavast ja kvaliteetsest nahast, mis tagab nende vastupidavuse ekstreemsetes tingimustes.

Meie lumelauasaapad ühendavad mugavuse, kvaliteedi ja stiili ühes paketis. Atop Speed Lace kinnitussüsteem tagab, et saate kiiresti ja hõlpsasti saapaid kohandada vastavalt oma vajadustele ning keskenduda täielikult lumelauasõidule. Need saapad on loodud tõelisele lumelauahuvilisele, kes hindab tippkvaliteeti ja soovib oma sõidukogemust täiustada.

Suurus 42 (EU)

Kuulutuse number: 12465717

151 (+2 täna)
Lisatud: 29.03.2024 10:51
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt