Eesti

UUS! PAKU HINDA! KEMIMOTO meeste soojendusega vest S (-44%)

33.50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

MjA4MTg4MTgz

HUVI KORRAL JULGELT PAKU OMA HINDA!

KEMIMOTO meeste soojendusega vest

4 küttetsooni ja 3 kütteastet: Meie soojendusega vestil on 4 süsinikkiust kütteelementi (kõht x 2, kael x 1 ja selg x 1), mis suudavad pakkuda teile 360 ​​kraadi sooja. Punane tuli (55-65°C), sinine tuli (45-55°C), roheline tuli (40-45°C), saab seadistada mugava temperatuuri. !!! Pange tähele: aku ei kuulu komplekti

Automaatne temperatuuri reguleerimine: pärast sisselülitamist soojendatakse riideid 5 minutit (punane LED-tuli vilgub), enne kui see lülitub automaatselt keskmisele kuumusele (valge LED-valgus). Selline konstruktsioon tagab kiire soojenemise ja takistab vanuritel temperatuuri kogemata liiga kõrgeks seadmast. Vest lõpetab kuumutamise, kui temperatuur ületab 65 kraadi, ja hakkab uuesti soojenema, kui see langeb 55 kraadini.

Pehme ja soe materjal: puuvillane sisemine kangas on väga pehme ja soe, mis pakub teile rohkem soojust. Soojendusega vesti pealispind on valmistatud 358 g ülipeenest polaarfliisist, nii et sa ei pea kartma märjaks saamist ka vihmaga. Käsi/masinpesu. (Nõuanded: kui soovite seda vesti pesta, ühendage enne pesemist patareid lahti ja katke USB-kate.)

Praktiline disain: USB-ga soojendusega vestil on peidetud akutasku, mis kaitseb paremini USB-kaablit ja ei lase USB-kaablil masinas pesemisel tugevast tsentrifuugimisest kahjustuda. Lisaks on soojendusega vestil 3 taskut, kuhu saab mugavalt hoida asju nagu mobiiltelefonid, sularaha, võtmed, rahakotid jne.

Suurus: S

Pikkus: 62

R.Ü: 94

Esimene pilt on illustratiivne! Kaasa tuleb kõik mis on piltidel!

Seisukord: UUS, aku ei kuulu komplekti!

Poe hind:~ 60 EUR.

Eestikeelne juhend puudub

Kuulutuse number: 12659321

59 (+1 täna)
Lisatud: 18.04.2024 11:37
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt