Eesti

UUS! PAKU HINDA! MYUL pesukorv XXL 160L, (-50%)

19.50 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

MjA4NTcyMDIy

HUVI KORRAL JULGELT PAKU OMA HINDA!

Toote mõõdud 57L x 37W x 70H sentimeetrit

Bränd MinuUl

Värv Sinine & Beež

Materjal Bambusest

Stiil Kangas

Eriline iseärasus Vastupidav

Kuju Ristkülikukujuline

Kaasas olevad komponendid 2 sisekotti

Vanusevahemik (kirjeldus) Lapsed

Tükkide arv 1

Ultimate bambusest pesukorv, 2 kambrit: avastage täiuslik stiili, vastupidavuse ja funktsionaalsuse kombinatsioon meie kvaliteetse bambuspuidust pesukorviga, millel on 2 kambrit. Meisterlikult valmistatud Hennezi pesukorv ei ole mitte ainult tavaline tarbeese, vaid ka ilmekas ese, mis täiustab teie eluruumi.

🌟Vankumatu stabiilsus ja vastupidavus Meie kaanega pesukorvikoguja annab tunnistust vankumatust tugevusest. Valmistatud vastupidavast bambuspuidust ja tugevdatud eriti paksu kangaga, on loodud ajaproovile vastu pidama. Nelja spetsiaalse tugipuudriga varustatud 2-kambriline pesukorv kiirgab stabiilsust ja pakub pingutuseta kokkuklapitamist, tagades nii usaldusväärse kasutamise kui ka mugava hoiustamise.

Optimaalne ruumikasutus – lihtne kokku voltida: jätke segadusega hüvasti ja tervitage Falkenbergi pesukorvi praktilist korraldusstiili. Kui seda ei kasutata, käib meie kahe kaanega sektsiooniga pesukorv elegantselt kokku, muutes selle ideaalseks kaaslaseks teie reisi- ja telkimisseiklusteks. Lisage see elegantne korv oma eluruumi ja andke sellele kaasaegne esteetika.

🌟 ROHKEM KUI LIHTSALT SEKTORIGA PESUKORV Meie pesukorv kohandub teie erinevate vajadustega ja on midagi enamat kui lihtsalt kaanega pesukorv. Meie kaanega saab sellest stiilne panipaik mänguasjade, raamatute, voodipesu, toidu ja palju muu jaoks. Tee oma vannituba, magamistuba või elutuba heledamaks ja hoia end korras. Kogege 160-liitrise pesukorvi mugavust supermarketis ostlemisel ja igapäevasel kasutamisel.

Seisukord: UUS!

Poe hind:~ 39,99 EUR

Ladu info: -

Järeltulemisega - Tallinn, kulleriga (kui ise tellite), pakiautomaat (kui on lisatud kuulutuses).

Eestikeelne juhend puudub

Kuulutuse number: 12659214

61 (+8 täna)
Lisatud: 18.04.2024 11:37
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt