Eesti

Uus vananemisvastane vahend

56 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

ANTI-VANUS – Uus vananemisvastane vahend!

“ANTI-VANUS” ühes kapslis sisaldub 240 milligrammi puhast resveratrooli – võrdluseks ühes punase veini pudelis on seda tähtsat ainet umbes 2 mg. Lisaks on sellesse looduspreparaati lisatud südametöö ja vereloome, südamelihase tugevdamise komponendid. “ANTI-VANUS” on antioksüdantide tõeline varalaegas!

RESVERATROOL toimib võimsa antioksüdandina. Vabad radikaalid (VR) ehk oksüdandid on ebastabiilsed reaktiivühendid, mida võib pidada kaasaja inimese enamike haiguste tekkimise süüdlaseks. Organismis toimuv vabaradikaalne protsess on sarnane tuumaplahvatusele – hävitab kõike oma teel. Vabad radikaalid on võimelised hävitama rakke nende membraanide hävitamise teel, mis tingib vananemisprotsessi kiirenemist erinevate organite kudede pideva kaotuse tõttu. Lisaks astuvad vabad radikaalid reaktsiooni DNA-ga – meie keha struktuuri loova peamise arhitektuurmaterjaliga, pärilikkusinfo kandjaga, mille tulemusel eralduvad mutant-fermendid ning tervete rakkude reprodutseerimine muutub võimatuks, enneaegse vananemise protsessid kiirenevad veelgi. Sageli tingivad need ka kasvajate protsessi arengut.

«ANTI-VANUS» on näidustatud järgmiste seisundite korral:

1. Võimsa antioksüdandina tervise üldiseks tugevdamiseks erinevate tõsiste haiguste profülaktikaks, kiiritushaiguse profülaktikaks ja raviks, samuti raadioteraapia perioodil.
2. Onkoloogiliste haiguste profülaktikaks ja raviks (kogumis ametliku meditsiini meetoditega), efektiivseks, täisulikumaks rehabilitatsiooniks.

3. Südame-veresoonkonna haiguste, muuhulgas infarkti, insuldi (kogumis ametliku meditsiini meetoditega) profülaktikaks ja raviks, asendamatu rehabilitatsiooni perioodil.

4. Suurepärane vahend ateroskleroosi profülaktikaks ja raviks ning vere kolesteroolisisalduse kontrolliks – „veresoonte parim puhastaja“.

5. Veenide varikoossed laiendid ja tromboflebiidid, samuti traumadest saadud verevalumite profülaktikaks (näiteks sportlastel), tugevdab veresoonte seinu.
6. Erineva päritoluga allergiahaigused.
7. Vananemisprotsesside aegulustumine.
8. Mistahes etioloogiaga stressi tagajärgede kõrvaldamine, stressitaluvuse tõstmine.
9. Parim oraalne (sissevõetav) kosmeetiline vahend, mis aitab pika aja vältel säilitada naha noorust, samuti taastada närtsinud nahka.
10. Põletikuvastase ja leevendava valuvaigistina osteoartrooside ja reumaatiliste artriitide korral, liigeste paindlikkuse ja liikuvuse taastamine, eriti rehabilitatsiooni perioodil peale luumurdusid ja muid luu-lihasaparaadi haiguseid.

11. Tõstab organismi stressitaluvust, aitab verega seotud probleemide korral, soodustab punaste vereliblede väljatöötamist.

Väljalaske vorm: 120 kapslit х 500 mg

Hind 56 EUR

Soetades «Anti-Vanust”, lisatakse igasse pakendisse kingitus – „Spirulina“ hinnaga 49 EUR!

Spirulina – organismi rakkude ehitusmaterjal!

edemformbio

Üksikasjalikumalt toodangust edemformbio

Kuulutuse number: 3884598

1865 (+1 täna)
Lisatud: 02.04.2024 04:35
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt