Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Uus,7 värvi LED näomask

36 €

Tartu

juhendamine: 

1. Puhastage näo nahk, oodake seda või kasutage puuvillast rätikut, et muuta see vähe d (mitte naha puhastamine sel viisil toob kaasa suure pooride, kareda naha ja kuiva naha.

2. Võtke LED-mask välja, ühendage LED-mask.

3. Vajutage toitenuppu, et avada toiteindikaator, seejärel vajuta Start / Pause nuppu ON OFF fotonimaski LED-lampile.

4. Fotonitüübi valimiseks vajutage värviklahvi (värv s: punane, sinine, roheline violetne kollane plainer). Vajutage ajastamisnuppu + aega ja aega - tööaja reguleerimiseks on tavaliselt soovitatav valida 15-30 minutit (sõltuvalt individuaalsetest vajadustest), püüdke mitte pöörama tähelepanu silma juhtimisele otse allikale pikka aega, vaadates. Energia + ja energia - saate valida valgustugevuse.

5. Katke näomaski ja leidke mõlemale küljele läbi kõrva mugav kanda, reguleerige maagivöö tugevust maski kaitsmiseks. (Asetage mask enne esimest valgust, saate kohandada nõrgimale, et kanda täielikku, ja seejärel reguleerida valgustugevust.)

6. Soovitatav on vaheajal kasutada maski, leida mugav diivan või voodi, sulgeda silmad ja nautida rahulikku ja ilusat fotonit, mitte lugeda raamatuid üheaegselt fotonimaski abil või televiisorit vaadates, internetis surfata jne silma.

7. näomaski või maskiga foton; ühekordselt kasutatavate, puhta või ühekordselt kasutatavate vahendite kasutamine nahahooldustoodetele ladestatakse ühtlaselt näole; 15-30 minutit), toitehaldusseade lülitab LED-fotoni automaatselt välja ja eemaldab maski, mask eemaldatakse IPL-i puhastamiseks, et jätkata järgmiste nõuetega: saate valida erinevaid värve vastavalt Sõltuvalt fotoni vajadustest ei võta aega kolm pidevat fotonit uuesti kasutada. Erinevaid fotoneid võib kasutada vastavalt kosmeetikatoodete individuaalsetele tingimustele.

Märkus:

Kui soovite suuremat efekti, siis on soovitatav kasutada LED-maski all nahahooldustoodet (nt mask, kreem, kollageen jne).

Kuulutuse number: 8466182

834
Lisatud: 08.04.2023 13:40
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt