Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Valga maakond, Tõrva vald, Tõrva linn, Karja 9

85 000 €

  • Tube 4
  • Kogupind 57.3
  • Korruseid majas 2
  • Maja materjal Puu
Karja 9, Tõrva, Tõrva vald, Valgamaa
Kena kahepereelamu Tõrva linnas.

Seatud notariaalne kasutuskord.

MAJAOSA asub elamu teisel korrusel ja on täielikult renoveeritud. Vahetatud on torustikud ja elektrisüsteemid, paigaldatud uued põrandad ja laed, seinad ja uksed-aknad. Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale ja pehmeid värvitoone. Tubade põrandaid katab naturaalne täispuit ning esiku, köögi ja vannitoa põrandad on plaaditud ja põrandaküttega. Eluruumis on elutuba, 2 magamistuba, 1 kontor/magamistuba, köök, esik ja vannituba koos wc-ga. Köögis on korralik mööbel koos tehnikaga (kubu, külmik, pliit, ahi, nõudepesumasin). Vannitoas korralik san.tehnika, boiler, pesumasin ja valamukapp. Köögi kõrval olev väike tuba sobib kenasti ka magamistoaks. Elutoast on pääs suurele rõdule.
Piltidel olev mööbel ja tehnika on hinnas, va kott-toolid ja 2 skano kapikest.

Majaosa ainukasutusse kuulub ka keldrikorrusel olevad 2 panipaika , garaaž ja ca 600m² maatükk koos kasvuhoonega.

MAJA ehitati 1969 aastal kahepereelamuna. Elamu kütmiseks on võimalus ka keldrikorrusel katlaga, keskkütte torustik olemas aga antud majaosas radiaatorid eemaldatud. Õhk-soojuspumba paigaldamise võimalus. Krundi üldpinnaks on 1832m² ja on kenasti hooldatud, piirneb heki ja aiaga. Hoovis on salvkaev kastmisvee tarbeks. Marja- ja viljapuudele on tehtud hoolduslõikus.

Kiirpäring maakatastrist - https://xgis.maaamet.ee/ky/82301:008:0370

TÕRVA – suvituslinn aastast 1937.
Kui üldse valida endale uueks koduks mõni väikelinn, siis Tõrva on kindlasti üks hea valik. Linn toimetab ja elab. Tõrva linnas on Tõrva kirik-kammersaal, kus toimub aastas keskmiselt 15–20 näitust, 35–40 kontserti, lisaks loengud, aktused, rahvakalendri tähtpäevad, vastuvõtud, konverentsid. Linnas on raamatukogu, Tõrva Gümnaasium, muusikakool, kaks lasteaeda, Tõrva Avatud Noortekeskus, kino. Tegutsevad Tõrva Võrkpalliklubi ja harrastuslikud spordirühmad. Tõrva Gümnaasiumi pargis toimuvad aastaringselt jooksu-, kergejõustiku- ja suusavõistlused ning lähiümbruses kulgeb täismõõdus kettagolfi rada. Mõnusat atmosfääri ja tervist turgutavad saunad, ootavad sind Tõrva Veemõnulas. Toitlustust ja meelelahutust pakuvad kohvikud ja pubi. Suuremateks vaatamisväärsustes on Vanamõisa järv ja Riiska järv, Tikste ürgorg, kõrtsihoone, Veskijärve ümbrus, Õhne jõgi jne. Tõeliselt vahva koht!

Helistage või kirjutage ja ma korraldan Teile majaosaga tutvumise ning jalutuskäigu kinnistul.

Suurepärane kodu ootab Teid!

Kuulutuse number: 11883527

41
Lisatud: 01.02.2023 09:05
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt