Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Väligrill

200 €

Tartu

Mõnusat grillinaudingut pakkuv ahi!

Grillimise kuumust ja aega saab reguleerida korstnas asuva siibriga. Lisaõhku on võimalik anda grilli all asetseva siibriga. Grilli korpus on valmistatud 2mm paksusest kvaliteetsest külvaltsterasest.  Grilli korpus kujutab endast 40 cm läbimõõduga silindrit. 

Grilli üldpikkus on 85 cm, grillimisala on 83x38cm, suitsutoru läbimõõt on 10,5cm, grilli kaal on ca 54 kg.

Grillil on topelt põhi-söerest, mis on valmistatud 3mm teraslehest. See tagab grillile pika kasutusea. Söeresti läbipõlemisel või kõverdumisel tuleb see kindlasti asendada uuega, söerest on eraldi detail ja hõlpsasti asendatav. 

Grilli kaanel on kiirgusplekk, mis kaitseb kaant ülekuumenemise ja värvi kahjustumise eest.   

Grillivõrk on traatvõrk, mille ümarad servad võimaldavad lihtsat puhastamist. 

Lisadena on grillile juurde võimalik tellida termomeeter, soojendusrest grillikaane külge,  võrkriiul jalatugede juurde ja kummikattega rattad.

Grillitakse hõõguvatel sütel ca 10-20 minutit. Grillimise parim temperatuur on 250 – 300 kraadi C.

Grillimise kuumust ja aega saab reguleerida korstnas asuva siibriga. Lisaõhku on võimalik anda grilli põhja all asetseva siibriga. Siibrit saab kasutada ka tuhapannina, pannes selle alumisse asendisse. 

Grillimistemperatuur on õige kui 10 cm kõrgusel sütest suudab inimene kätt hoida 3 – 4 sekundit. Kui kauem ei suuda kätt juures hoida, siis on temperatuur grillimiseks paras. 

Grillimisel annab hea aroomi kui süte peale asetada küüslauguküüned. Maitsesuitsu andmiseks sobib kasutada ka ürte, kohvi- või teepuru. Sobivad ka musta sõstra, ploomi- või pirnipuu oksad või laastud. 

Lisana võimalik paigaldada termomeeter 20€ . Kokkuleppel kohaletoomisvõimalus . 

Kuulutuse number: 6265232

373
Lisatud: 03.05.2021 06:32
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt