Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Veebilehte arendamine ja teised IT teenused

Hind määramata

Tallinn

Sodat Group OÜ pakub lai valik IT teenindamist:

Nõustamine IT valdkonnas

Meie meeskonnas on spetsialistid, kellel on laialdased kogemused IT valdkonna erinevates valdkondades (veebi programmeerijad, andmebaasi projekteerijad, analüütikud, disainerid, meediaeksperdid, interneti rahavoogude spetsialistid (maksesüsteemid, krüpto-valuutad).
Me aitame Teid ja anname nõu vajav koguses ning vajaliku ja kasuliku teabega igas IT-valdkonnas.
Väga spetsiifilises valdkonnas on meil võimalus saada kolmandate osapooltega konsultatsioone kitsaste spetsialistidega nendes valdkondades.
Konsultatsioone saab esitada e-posti, Skype / telegrammi / Viberi, telefoni teel, samuti isiklikult Teie või meie kontoris.

Abi veebilehte arendamisel ja muutmisel.

Veebidisaini ja veebi programmeerimise valdkonna eksperdid võivad ette valmistada (või ümber teha, parandada, viimistleda) mis tahes keerukuse veebileht, mis ulatub ettevõtte väikestest reklaamisaitidest kuni tohututeni teenuste ja internetipoodide pakkumine.
Info weebilehte puhul töötame nii puhta koodi kui ka erinevate CMS-süsteemidega (sisuhaldussüsteemid), näiteks WordPress, Joomla!, Drupal, Typo3 ja teised.
Online-kaupluste puhul töötame nii puhta koodi kui ka erinevate poe haldussüsteemidega (e-kaubandus), näiteks Prestashop, Magento, eCommerce, CS-cart ja teised.
Isiklike, unikaalsete ja spetsiifiliste lahenduste jaoks leiame kõigepealt kõige sobivama võimaluse pärast projekti kõigi nõuete analüüsimist, ja siis otsustatakse luua süsteem, sealhulgas selliste raamistike alusel Yii2, Codeigniter, Express, Django, Rails, Laravel, Spring ja teised serverilahenduste jaoks
Angle, React, Vue, Ember, Backbone ja teised brauserilahenduste jaoks.

Veebilehte arenduspaketid fikseeritud hinnaga.

Pärast paljude aastate pikkust koostööd klientidega ja paljude sarnaste projektide ettevalmistamist pakume klientidele kindlasti veebipõhiseid arenduspakette aruteluetapist edutamise ja reklaami etappi.
Selliste pakettide näide võib olla:

  • "mikro-veebileht"
  • "väike info/reklaami veebileht
  • "keskmine info/reklaami veebileht"
  • "info/uudiste portaal"
  • "väike veebipood/kataloog"
  • "keskmine veebipood"
  • "veebi hypermarket"
  • "lihtne hoolduspakett"
  • "täis teenindus- ja töökindluspakett"

Lisateabe saamiseks võtke meiega ühendust ja anname teavet Teie poolt pakutavate teenuste kohta.

Abi teenuste ja mobiilirakenduste arendamisel.

Aitame arendada erinevaid internetiteenuseid (API, REST, Socket jne), samuti erineva keerukusega Android- ja iOS-rakendusi.

Andmebaasi arendamine ja tööriistad analüüsi ja infotöötluse automatiseerimiseks.

Meil ​​on laialdased kogemused võimsate andmebaaside ja analüüsi- ja andmetöötlussüsteemide väljatöötamisel, kasutades saadud andmetel põhinevaid automatiseeritud lahendusi.
Krüptoraha robotide arendamist võib pidada silmatorkavaks näiteks meie oluliseks saavutuseks. See krüptoraha robot kaupleb automaatselt krüpto valuutadega.
Robotil on mitu suurt moodulit. Esimene neist on andmete kogumine krüpto vahetustest andmebaasi.
Teine moodul on analüütiline, mis arvutab erinevaid indikaatoreid, näitajaid ja nende derivaate iga sekundi järel. Kolmas moodul on kauplemismoodul, mis ostab ja müüb krüpto münte, jälgib tehingute teostamist ja vastab vastavalt erinevatele olukordadele.
Neljas moodul on statistiline, näitajate ja kauplemistulemuste statistika koostamine ja töötlemine.
See robot on aastane raske töö tulemus, kusjuures andmebaasis on kümneid miljoneid kirjeid, millel on mitu sadu erinevaid seadeid, funktsioone ja muudatusi.
Iga teine ​​töötlemine sadade erinevate näitajate ja näitajate valikute kohta.
Me optimeerisime kogu süsteemi stabiilseks ja usaldusväärseks süsteemi toimimiseks.
Süsteemi ja selle üksikute osade jälgimine tekkinud probleemide õigeaegseks tuvastamiseks.
Kauplemine tuhandeid dollareid päevas, umbes 300-500 tehingut päevas, tulu on 10-20%, sõltuvalt turuolukorrast.
Paindlikud seaded ja finantsjuhtimise süsteem erinevate kauplemisstrateegiate jaoks.
Sajad erinevad näitajate ja näitajate kombinatsioonid automaatsete otsuste analüüsimiseks ja tegemiseks.
Süsteem on täiesti paindlik ja kohandatav konkreetsetele vajadustele.

Regulaarne hooldus ja töökindlus, sh. fikseeritud teenuste paketid.

Meie spetsialistid on palju aastaid viljakas töö käigus õppinud, kuidas tuvastada võimalikke probleeme juba enne nende tegemist esinemist.
Parem on probleemi vältimine selle tagajärgede kindlaksmääramise asemel. Selleks pakume erinevaid IT-osa hooldamise, jälgimise ja usaldusväärsuse pakette (sh veebilehed), regulaarselt varukoopiaid ning seire- ja hooldustegevusi (sõltuvalt valitud teenusepaketist).
Palun võtke meiega ühendust erinevate pakettide üksikasjalikuma kirjelduse ja sisu kohta.

IT turvalisus.

Kui Teie projekt on Internetis, sisaldab see rahalist või isiklikku klienditeavet või seotud ainulaadse teabega või Teil on konkurendid, siis veenduge, et Teie firma IT-sektori turvalisus on ohus.
Meil on olemas mitmesugused vahendid ja lahendused, et tagada täielik kaitse ja ohutus, mida oleme valmis oma klientidele tarnima.
Palun võtke meiega ühendust, et saada selles küsimuses üksikasjalikke nõuandeid sõltuvalt Teie IT-sektori spetsiifikast.

Projektijuhtimine.

Meie meeskonnal on kogenud juhid, kes võtavad üle Teie projekti juhtimise, valivad sobivad spetsialistid, jälgivad ülesannete täpsust ja õigeaegsust, suudavad kindlaks teha võimalikud probleemid ja raskused projektiga varakult ja võtab Teiega ühendust ülesannete täitmise edenemise kohta.

Meedia- ja Interneti-reklaamiteenused.

Kui vajate oma projekti meediareklaami Internetis, soovite meelitada uusi kliente, reklaamida oma toodet või kaubamärki, oleme valmis Teid selles aitama, pakkudes selles suunas terve rida erinevaid teenuseid:

  • Loo sobivad partnerlusprogrammid.
  • Otsingumootori optimeerimine (SEO) otsingumootorite heade positsioonide jaoks ja loomuliku otsinguga klientide ligimeelitamine.
  • Looge oma projekti leheküljed sotsiaalsetes võrgustikes.
  • Teie projekti sotsiaalne integratsioon.
  • Reklaamige Google'is ja teistes otsingumootorites.
  • Reklaam sotsiaalsetes võrgustikes.
  • Viiruslik turundus (mitte segada arvutiviirustega) ja muud reklaamimise meetodid.

Kuulutuse number: 9374981

200
Lisatud: 26.01.2024 12:01
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt