Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Veebisaitide arendus: veebisaidid, visiitkaartide veebisaidid, veebipoed

100 €

Maardu, Harjumaa

Arendame teile kiiresti ja odavalt välja professionaalse veebisaidi, visiitkaartide saidi, veebipoe.

ALADE ARENDUSE ETAPID

  1. Analüütika
  2. Lähteülesanne
  3. Paigutuse paigutus
  4. Programmeerimine
  5. Mooduli seadistamine
  6. Integratsioon kolmandate osapoolte teenustega
  7. Sisuhaldus
  8. Testimine
  9. Optimeerimine
  10. käivitada
  11. Testimine tähendab, et viime töö loogilise lõpuni, kontrollime vigu, vajadusel parandame koodi ja alles siis edastame hostimisse.

Saitide tüübid

  • Landing
  • Visiitkaartide sait
  • Ettevõtte sait
  • Online pood

Landing

Landing (Landing page), omab ka teisi nimetusi - üks leht, maandumis- või müügileht. See on sait, mis on loodud teenuste või üksikute kaupade müügitaotluste vastuvõtmiseks, kontaktandmete kogumiseks. Sisaldab ühte lehte, nii et see töö ei võta palju aega. See sisaldab erinevaid elemente külastajatelt teabe kogumiseks.

VEEBILEHT-KAART

Visiitkaartide sait aitab ettevõtetel ja eraisikutel rääkida oma toodetest, teenustest ja peamistest eelistest. Visiitkaardi saidi arendamise maksumus sisaldab kõigi vajalike komponentide komplekti, mis võimaldavad saiti iseseisvalt hallata.

ETTEVÕTTE SAIT

Ettevõtte koduleht on selge ülesehitusega, see on lühikese ajaga otsingutulemustes hästi reklaamitud. See sisaldab üksikasjalikku teavet ettevõtte tegevuse, selle toodete ja teenuste kohta.

ONLINE POOD

Parim võimalus Internetis müümiseks. Võimaldab paigutada kogu teabe toodete kohta, täidab veebis vitriini funktsiooni koos võimalusega saidil maksta. Veebipood asendab täielikult võrguühenduseta pistikupesa.

SAIDI LOOMISE KULU

Iga uus projekt on omal moel ainulaadne, seega arvutatakse saidi kõik arendused individuaalselt. Arvestame funktsionaalsuse iseärasusi, lehtede arvu ja mahtu, aga ka mitmeid muid tegureid. Saidi loomist ja arendust saab tellida telefoni, e-posti teel.

Kuulutuse number: 12105629

127
Lisatud: 20.06.2023 17:49
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt