okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt

Venemaa viisa

Kuulutuse number: 8979410

Venemaa viisa

45 €

Paku oma hinda

  • Kogus 1 tk
  • Maksmine Sularahas, ülekandega
  • Taotle järelmaksu
  • Asukoht Tallinn
  • Lisatud 02.08.2019 16:26

Eesti Vabariigi kodanikud
Venemaa viisa teenustepakett «Koik hinnas!»: Teil peab olema kaasas vaid kehtiv pass - ulejaanu jaab meie hooleks!


Ühekordne Turismiviisa kuni 30 päeva (viisa vormistatakse al. 15 tööpäeva)  65 €    
Ühekordne kiir Turismiviisa kuni 30 päeva (viisa vormistatakse al. 5 tööpäeva)  105 €    

Ühekordne turismiviisa (lastele 0 - 5 aastat  al. 15 kalendripäeva )  45 €    
Ühekordne kiir turismiviisa  (lapsele 0-5 aastat al. 5 tööpäeva ) 81 €
Vajalikud lisadokumendid:
a) Lapse sünnitunnistuse koopia;


Mitmekordne 1-aastane äriviisa (viisa vormistatakse al.15 tööpäeva)  89 €   ( Viisa võib olla väljastatud ainult juhul kui eelmine Vene Föderatsiooni viisa kasutati viimase 365 päeva jooksul. Teine tingimus on see, et taotleja peab töötama.)
Mitmekordne 1- aastane äriviisa (viisa vormistatakse 35-40 kalendripäeva jooksul)  115 €   ( Taotleja peab töötama )

Mitmekordne 1- aastane viisa lapsele kuni 18 aastat vana (viisa vormistatakse 35-40 kalendripäeva jooksul)  175 €  ( Juhul kui taotleb koos lapsega kas tema isa või ema )
Vajalikud lisadokumendid:
a) Lapse sünnitunnistuse koopia;
b) Lapsevanema passi koopia.
 

Mitmekordne 2-aastane äriviisa (viisa vormistatakse al. 15 tööpäeva)    119 €  ( Ainult juhul kui viimase 12 kuu jooksul oli kasutatud ainult 1-aastane VF viisa)
Mitmekordne 3-aastane äriviisa (viisa vormistatakse al.15 tööpäeva)     159 €  ( Ainult juhul kui viimase 12 kuu jooksul oli kasutatud 2-aastane VF viisa)
Mitmekordne 4-aastane äriviisa (viisa vormistatakse al.15 tööpäeva)     189 €  (Ainult juhul kui viimase 12 kuu jooksul oli kasutatud 3-aastane VF viisa)
Mitmekordne 5-aastane äriviisa (viisa vormistatakse al.15 tööpäeva)     209 €  (Ainult juhul kui viimase 12 kuu jooksul oli kasutatud 4-aastane VF viisa)


Märkused:
Venemaale ajutiselt sõitnud välismaalasel, kes viibib riigis üle 7 tööpäeva, tuleb oma riigis viibimise majutuskoht registreerida kohalikus migratsiooniameti üksuses või lähimas postikontoris.
Ka alaliselt Venemaa elav välismaalane peab oma pikemast kui 7 päevasest viibimisest mitte elukohajärgses Venemaa territoriaalüksuses teavitama kohalikku migratsiooniametit või lähimat postkontorit. Venemaa migratsiooniameti lehekülg.
Kui välismaalane viibib hotellis, siis korraldab vastava registreerimise hotell.



Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:

    *Passi originaal, mis on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast viisa lõppemist ning milles on vähemalt kaks vaba lehekülge viisa kleepimiseks;
    * Ankeedi andmed (Teie võite saada need andmed e-postiga või lisada need passi juurde):
    a. Nimi;
    b. Perekonnanimi;
    с. Neiupõlvenimi (kui on olemas)
    d. Elukoht;
    e. Telefoni number (mobiil);
    f. Töökoht (firma nimi, aadress, telefon, amet);
    g. Kuupäev, millal Te viimati Venemaal viibisite;
    h. Sünnikoht (Riik ja linn).

  *Tervisekindlustuse poliis, mis kehtib Venemaal kogu viisa perioodiks, kindlutustussumma peab olema vähemalt 30000 eur. (kindlustust saab vormistada meie kontoris);
  *1 värviline passifoto, suurusega 3.5 x 4.5 cm, foto peab olema valgel taustal ning tehtud viimase poole aasta jooksul;
    - FOTOLE ESITATAVAD NÕUDED
    Ainult transiitviisa korral: vajadus lõppsihtkohta jõudmiseks Venemaa piire ületada peab olema tõestatud dokumentidega (sõidupilet, teekonna plaan jne);
    Kui olete hiljuti saanud uue passi ja taotlete aastast viisat tingimusel, et olete viibinud Vene Föderatsioonis viimase 365 päeva jooksul, siis on vaja ka seda passi, kuhu oli kleebitud viimane viisa Venemaale;
    Sünnitunnistuse koopia (kui vormistatakse viisa lapsele kuni 18 aastat). Kui vormistatakse viisa ainult lapsele, on vaja ka esitada lapsevanema passi- ning viisa- koopiad (kellega laps sõidab Venemaale).
 


E-VIISA
Ühekordne Kaliningradi e-viisa (kuni 30 päeva, viibimine max 8 päeva)  al.5 kalendripäeva    5 €

Viisa saab vormistada mitte hiljem kui 4 päeva enne reisi algust. Antud viisaga saab viibida ainult Kaliningradi oblastis, maksimaalselt 8 päeva.
E-viisa kehtib alates väljaandmise kuupäevast, mitte ankeedis teie poolt sisestatud eeldatavast sissesõidukuupäevast.
Järgmise viisa saab vormistada ainult eelneva viisa kehtivuse lõppemisel.

Vajalikud dokumendid Kalinigradi e-viisa vormistamiseks

    pilt (mitte vanem kui 6 kuud)
    hotelli või isiku andmed, kus te peatute (hotelli/isiku nimi, aadress, telefoninumber)
    passi esimese lehekülje (isikuandmetega) koopia või pilt
    täidetud ankeet

Teata