Eesti

VEVOR 5-tonnine elektriline autotõstuk

149 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Kohtla-Järve, Ida-Virumaa

VEVORi tungraud pakub konkurentsitut tuge, kui teie autol rehv teel puruneb. Võimas mootor tõstab auto lihtsalt minutiga üles ning sisseehitatud pump võimaldab kiiresti rehve täis pumbata. See on kiirem ja mugavam tööriist auto avariiremondiks.
Omadused ja üksikasjad
Võimas elektrisõiduki tungraud: kandevõime: 5,0 tonni. Tõsteulatus: 155–450 mm. See elektrisõiduki tungraua komplekt on teeäärsete hädaolukordade ajal elupäästja ja seda saab kasutada kodus garaažis remontides. See sobib kõikidele autodele, sedaanidele, maasturitele, veoautodele ja muudele sõidukitele. mis vastavad tema võimalustele.

Eemaldab minutitega: jätke hüvasti tüütute käsitsitoimingutega. Meie elektriauto tungraud võtab maksimaalse kõrguse (17,7 tolli) saavutamiseks vaid umbes 2 minutit. Igaüks saab hõlpsasti oma auto hädast välja tõsta. Kui tungraud saavutab oma MAKSIMAALSE kõrguse, lõpetab see ohutuse tagamiseks automaatselt tõstmise. Märge. : Tungrauda tuleb kasutada tasastel pindadel.

Kiire rehvitäitur: elektrilise hüdraulilise auto tungrauasse paigaldatud rehvipumbaga ei pea te muretsema, et rehv puruneb keset tühikut. Mõlemal küljel peidetud tööriistakastid võimaldavad täispuhutavat põit hõlpsalt korraldada ja täitmisnõelad rehvi kiireks täitmiseks. Rehvirõhu näidikuga varustatud rehvirõhu näidikuga saate rehvirõhu pumbamise ajal jälgida. Sinu auto ütleb aitäh!

Kõrge stabiilsus ja ohutus: tugev ristsoone tugipea konstruktsioon stabiliseerib tõhusalt tungrauaga tõstetud sõidukit. Täiustatud hüdrotihendi süsteem hoiab ära õlilekke. Lisaks on sisseehitatud LED-tuli piisavalt ere, et seda öösel kasutada, ja käsitsi langetav rõhualandusklapp tagab suurema ohutuse isegi siis, kui toide kogemata katkeb.

Rohkem kui 1 laadimisviis: teie auto elektrilist hüdraulilist tungrauda saab toita 12 V sigaretisüütaja või autoaku abil ning see on varustatud 4 m pikkuse toitejuhtmega, nii et saate selle kaks korda mõtlemata asetada esi- või tagarattale. . Pakume teile ka kolm tagavarakaitset, meie kaitsmed on TUV ja UL sertifikaadiga, nii et saate neid julgelt kasutada!

Kuulutuse number: 12596663

254 (+3 täna)
Lisatud: 12.04.2024 12:15
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt