Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Viljandi maakond, Viljandi vald, Jõeküla, Ehametsa

16 000 €

  • Tube 2
  • Seisund Vajab remonti
  • Kogupind 45.1
  • Korruseid majas 1
Ehametsa, Jõeküla, Viljandi vald, Viljandimaa
Üks õige looduseinimene peaks elama keset loodust.
Unistus luua oma kodu.........
Kas unistuste maja on palkidest, kus valgust ja päikest jaguks kõigile. Unistuste maja ümber on mõned puud, et tormistel öödel saaks nende kohinat kuulata. Maja kõrvale istutaks usin perenaine mõned sirelid ning õunapuud, et õittsemise ajal seda ilu nautida. Unistuste maja ümber kasvatab naine, kellel rohelised näpud palju lilli ning loob oma ürdiaia. Unistuste maja ümber jookseb noor rõõmsameelne koer. Unistuste majal on paar korralikku kõrvalhoonet, kus kuldsete kätega mees saaks oma puutööhobiga tegeleda. Seal on ka korralik köök, kus pere armsalt koos pühapäeviti pannkoogihommikuid naudib.......
Kui sul on unistus ehitada omale kodu metsade äärde, siis loe edasi....

MAJA

Võrtsjärve lähedal Viljandi vallas, Jõekülas talumaja müügis. Tegemist on palkmajaga. Majas on 2 tuba, köök ja abiruum.
Maja on kaua tühjalt seisnud ja vajab korralikku uuenduskuuri. Lähimad naabrid asuvad linnulennult ca 280 m kaugusel. Kodu metsa lähedal, rahus ja vaikuses.

HOONED KINNISTUL

Krundil asuvad Riikliku admebaasi EHR andmete alusel järgmised ehitised:
Elamu - 1906a ehitatud, suletud netopind 45.1m2
Ait - 1906a ehitatud, suletud netopind 30.7m2 -reaalselt säilinud varemed

Hind kuulutuses on ca 8000m2 suuruse maatüki eest, mis mõõdetakse välja, nii nagu plaanil näidatud, mis kuulutuse lõpus. Kui on huvi osta väiksemat või suuremat tükki, siis praegu on see veel võimalik, sest mõõtmisprotsessi ei ole alustatud.

TEHNOSÜSTEEMID

Elektriühendus - hetkel puudub kinnistul. Kuna liitumispunkti asukoht on kaugemal kui 400 meetrit lähimast madalpinge alajaamast, siis liitumise hind kujuneb tegelike ehituskulude põhjal.
Liitumistasu 3x16A - võrguteenuse pakkuja pakkumine 13642.20 € - summa koos käibemaksuga (pakkumine tehti 2022 a alguses).
Kanalisatsioon puudub

LIGIPÄÄS

Kinnistule ligipääs üle ühe erakinnistu (omanik nõus seadma teeservituudi).

ASUKOHT

Maja asub imeliselt privaatses asukohas. Võrtsjärv lähedal. Kolga-Jaani 27km, Viljandisse 23 km, Tartusse 53km. Kõrval külas asub hiljuti renoveeritud Oiu Sadam, kus töötab ka restoran ning on võimalik laenutada veesõidukeid. Samuti saab sealt oma paadiga mugavalt Võrtsjärvele suunduda, kas siis kalale või lihtsalt lõbusale väljasõidule koos pere, sõprade või kolleegidega.
Lähedale jääb ka Ulge puhkeala Võrtsjärve kaldal koos liivase rannaalaga. Mõne kilomeetri raadiuses Kaaveres on kena mänguplats lastele ja kena tenniseväljak, korralik kauplus-meierei.

Kuulutuse number: 11268465

471
Lisatud: 13.04.2022 09:06
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt