Eesti

Vivid orange diamond

9 000 €

Paku oma hinda

  • Seisukord Uus
Tallinn

SUUREPÄRANE INVESTEERIMISE VÕIMALUS !


Teemant on sertifitseeritud maailma suurimas teemantite hindamisega tegelevas laboris HRDAntwerp. Kodulehel võimalik raporti identifitseerimisnumbriga kontrollida selle ehtsust. (My HRD)
Raporti number 230000026534

Eestis käinud ekspertiisis. Teemanti hindas Bangkokis GIA värviliste kivide programmi läbinud diplomeeritud gemmoloog Rita-Livia Erikson. Teemanti väärtus tema hinnangul alates 8500 EUR. (vt. pilti)

PALUN LUGEDA KA KOGU ALLOLEVAT INFOT!!

Tegu erakordselt haruldase ja naturaalse kaevandatud värvilise 0.31ct vivid orange teemandiga. Keeruline leida isegi välisturult sellist teemanti, rääkimata Eestist. Värvilised (fancy) teemandid on värvuseta/valgetest teemantidest oluliselt haruldasemad. Väga palju annab väärtusele juurde asjaolu, et see konkreetne teemant pole laboris valmistatud, vaid see miljardeid aastaid vana teemant on kätte saadud kaevandamise teel 150-200km sügavuselt Maa vahevööst. Lisaks on värvus formuleerunud naturaalsel moel maapõues, ega pole tehislikult värv juurde lisatud ega mingil moel modifitseeritud (natural untreated). Kõik need olulised omadused muudavad selle konkreetse teemandi väga hinnaliseks.

Oranži teemanti on võrreldud ka punase teemandiga, mis on maailma kõige haruldasem teemandi värvus. Üldiselt on kaevandatud oranžidel teemanditel lisandvärvus, milleks on enamasti kollane või pruun (näiteks: yellowish orange) , aga värvuselt puhas ilma lisandvärvuseta oranž teemant on oluliselt haruldasem ja sellepärast ka hinnalisem.
Oluliselt tõstab värvilise teemandi puhul väärtust värvi intensiivsus (intensity). Vivid ehk erksad ja värvikirevad teemandid on intensiivuse skaalal tipus, mis annab samuti väga suurel määral väärtusele juurde ja tähendab omakorda ka suuremat nõudlust kollektsionääride ja investorite seas.

Värviliste teemantide väärtus on tõusnud iga aasta umbes 7-11% , haruldasemad teemandid on näidanud viimase dekaadi jooksul ka kuni 400% hinnatõusu. Kokkuvõtvalt, lollikindel investeering. Sobib ka kollektsionäärile, ehte valmistamiseks või lihtsalt kingituseks. Teemandid sobivad kõigile!

NB! Soovituslik enne ostmist huvilisel teha hinnavõrdlusi Leibishi kodulehel. Leibish on üks suurimaid värviliste teemantide müüjaid maailmas. Rahvusvaheliselt tunnustatud ja saavutanud hea reputatsiooni müües ainult kõige ainulaadsemaid ja kõrgkvaliteetseid värvilisi teemante.
Leibish & Co turundusjuhi Benji Margolese arvates on kogu maailmas saadavatest teemanditest vaid 0,1% värvilised (fancy) ja 99,9 % värvitud. Kuna naturaalseid värvilisi teemante jääb kaevandamise tõttu iga aastaga ainult vähemaks, siis väga haruldaste teemantide puhul väärtus neil ainult püsivas tõusus. Hinnavõrdluseks on muidu veel teisi lehekülgi, kuid seal rohkem müügis kollaka lisandtooniga oranžid teemandid, lisandvärvuseta oranže teemante väga keeruline leida.

Tõsisel huvilisel võimalik ka viia enda kulul vabalt valitud kohta hindama, et veenduda ehtsuses ja väärtuses.

Võta ühendust, kui on huvi teemandi vastu või küsimusi seoses teemandiga. Vajadusel räägin huvilisele lähemalt ka teemantide hingeelust, kui pole kokku puutunud selliste asjadega.

Kaasas autentne hologrammidega sertifikaat ja hindamisakt! Juurde kuulub ka sametine kinkekarp ja spetsiaalne transportümbrik, mille sisemus kaetud veekindla kaitsekilega.

Kuulutuse number: 12229797

1559 (+2 täna)
Lisatud: 25.04.2024 08:45
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt