Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Volvo V70 2.4 120kw automaat värvikood 019-26 varuosadeks

Hind määramata

Paku oma hinda

  • Mark Volvo
Tallinn

Müüa selline isend juppideks, värvus must. Mootor geneka rihma purunemise tagajärjel hammasrihma vahele jooksmisest kottis. Küsida pole mõtet uksepolstreid, tagaluugi amorte, tagumisi jalamatte. Juhi poolne esitiib alt roostes ja rattakoopa ülevalt ka roostes. Juhi ukse alt nurgast täpike roostet ja tagumine kunde uks kriimustatud, millest on rooste välja löönud. Kapotil väga minimaalne mõlk ja kriime. Turbo radikas pole kõlbulik. Kliima oli täis ja töökorras, aga pumba rihmaratta laager teeb häält.

Juhi uksel kriimud klaasi all(pilt) ja veidi roostet all nurgas ning ilma klaasiga 20€. Kunde tagumine uks pigem emex, aga võib saada 15 euri eest. Tagaluugi klaas puru ja kojamehe mootor katki.

Pihustite hind 30€/tk.

2 pihustit, istmed, tagatuled, esimesed turvavööd, uksepolstrid, pidurivõimendi koos pedaali asendi anduriga, salongi ventikas, tahavaate peegel, kässari nahk, mootori radikas, põhjakate, uksepolstrid, kõrgsurvepump, turbo, kunde uks, juhi tagumine uks, sumpa pütt koos toruga, kunde tiib, abs pump koos ajuga, käigukast, juhi ukse klaas läinud.

Kuulutuse number: 12121779

386
Lisatud: 28.07.2023 00:50
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt