Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Võtmed kätte korteri remont. Sisemine töö. Maja renoveerimine.

Hind määramata

Tallinn

Igaüks meist on remondiga kokku puutunud ja teab, et see pole lihtne ja mõnikord väga kurnav töö. Küll aga on variant, mille puhul elamu renoveerimine jätab meeldiva mulje mõistliku hinnaga. Selleks, et remont jätaks teile ainult positiivsed mälestused ja emotsioonid, on parem usaldada see asi spetsialistidele, kes teavad oma tööst palju.

Meie meeskond aitab teil koostada ruumide eksklusiivse projekteerimisprojekti, teostada ümberehitusi, teostada ehitus- ja viimistlustööde kompleksi. Kõik selleks, et muuta teie kodu või kontor vapustavaks kohaks, millest te ei taha lahkuda. Meiega töötades olete alati kursis kõigi kuludega. Oleme detailide suhtes tähelepanelikud, töötame läbi kõik kliendi soovid ja nõudmised, garanteerime kvaliteetse töö ja ausad tähtajad.

Meie spetsialistidel on laialdased kogemused, nii et eelseisva remondi maksumus arvutatakse sõna otseses mõttes päeva jooksul. Piisab helistada meie kontaktkeskusesse ja anname vastavad konsultatsioonid, saadame meistri remonti vajavasse korterisse, teeme erimõõtmised ja näitame eelseisvate tööde täpse maksumuse.

Tähtis! Kodu renoveerimise hind ei pruugi olla kõigile ühesugune. See sõltub paljudest teguritest ja määratakse iga kliendi jaoks rangelt individuaalselt.

Kuulutuse number: 12058745

209
Lisatud: 26.05.2023 20:25
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt