Eesti

Wi-Fi kaamera Hugolog liikumisanduriga

30 €

Saadavus: 2 tk.

  • Seisukord Uus
Narva

2K ja IR öine nägemine: ohutus selle tipptasemel 2K selguses. Jälgige oma kodu otsevaates kristallselgete detailidega ja jäädvustage kaadreid. See 3MP beebimonitor koos IR-öise nägemisega on palju selgem kui teised kaamerad. Seda saab kasutada vanurite, imikute või lemmikloomade jaoks.
Liikumistuvastus ja panoraam/kallutamine/suum: valvekaamera jäädvustab liikuvad objektid ja käivitab automaatselt 10 sekundi pikkuse lühikese video salvestamise. APP push alarmteave reaalajas. See töötab ka 355° horisontaalse ja 95° vertikaalse pöördevahemikuga ning tagab suurema nurga.
Kahesuunaline heli ja töötab koos Alexaga: kodu turvakaamera toetab häälsuhtlust, kontrollides samal ajal reaalajas vaadet võrgus, ja on saadaval Alexa võrgus kahesuunalise helifunktsiooniga.
Lihtne seadistamine: ühildub 2,4 GHz Wi-Fi võrguga (5 GHz WiFi pole võimalik), sisekaamerat ja rakendust on lihtne seadistada. Laadige rakendus alla App Store'ist või Google Playst ja meil on suurepärane Tenichali meeskond, kes aitab teid hea meelega.
Pilvesalvestus ja seadme jagamine: pärast pilvesalvestuse tellimist salvestatakse hädaolukorra videoklipid automaatselt pilveserverisse ja need kaitsevad teie andmete turvalisust. Sisevalvekaameraga saate oma kontot jagada ka pereliikmete ja sõpradega, et pääseda sellele igal ajal ja igal pool juurde.

Kuulutuse number: 12503130

161 (+2 täna)
Lisatud: 15.04.2024 17:04
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt