Eesti

XN8 neopreenist hantlite komplekt 2 TK 5 kg

80 €

  • Seisukord Kasutatud
Tallinn

Asukoht: Harjumaa, Tallinn

Heas korras, vähe kasutatud

Valmistatud tahke malmist südamikuga ja kvaliteetse neopreenkattega. Xn8 Sports hantlid on väga vastupidavad, tugevad ja sobivad kõikidele treeningtasemetele. Meie sportlikud käsiraskused/hantlid sobivad kõige paremini nii kodus kasutamiseks kui ka kommertsjõusaalides.

Meie neopreenkattega rauast hantlid pakuvad pehmet ja mugavat haaret. Libisemiskindlad käepidemed istuvad õrnalt teie kätes, nii et te ei pea kindaid kandma. Samuti takistavad need libisemist higistel peopesadel. Need on ergonoomiliselt kujundatud nii, et need sobiksid teie peopesade ja sõrmede kontuuridega.

Kuusnurksed servad tagavad, et hantlid jäävad sinna, kus te need asetate, ega veere ära, mistõttu on neid lihtne kõikjal hoida ja virnastada. See hoiab ära ka võimaliku põranda kahjustamise, kui kukutate hantli kogemata normaalselt kõrguselt maha.

Kasutage Xn8 hantleid mitmesuguste harjutuste tegemiseks, sealhulgas biitsepsitreeninguks, rinnalihaste treenimiseks, õlatreeninguks, raskustega kükkideks, pingil treenimiseks ja muudeks jõutreeninguteks. Lisage nende kvaliteetsete hantlitega oma jooga-, aeroobika-, väljaastumis- ja kükkitreeningule vastupidavust.

Kuulutuse number: 12623552

242 (+12 täna)
Lisatud: 01.04.2024 14:52
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt