Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Автомойка

28 000 €

Tallinn

Müüa korralik ning effektiivselt tegutsev autopesula Tallinnas. Ettevõtel puuduvad võlad ning finantsaruandlus on korras.

Autopesula asub lasnamäel, ümbritsetuna büroohoonetest ja teistest ettevõtetest. Autopesula on ka ümbritsetud aiaga ning valve all.

Millega ettevõte on tegelenud:

-sõiduautode, maasturite, mikrobusside ning veokite pesu & puhastus - vahatamine, -poleerimine, -keemiline puhastus, -keraamiline pinnatöötlus

Autopesula pind on 150 m2, (mille sisse mahuvad: (abiruum, kontor, duss ja WC.)

Tööruumid varustatud põrandakütte, väljatõmbe, ventilatsiooni, signalisatsiooniga, kaamerate ning kahe suure uksega. Ruumis on olemas kõik tingimused ning sobib ideaalselt auto poleerimiseks, vahatamiseks jms. (Ruumid on väga hästi turvatud.)

Autopesula töötab juba 6 aastat. Selle aja jooksul oleme ehitanud väga suure kliendibaasi, nende seas palju lojaalseid püsikliente ning lepingulisi ettevõteid.

Sissetulek igakuiselt lepingulistelt klientidelt: 2000-2500€

Äri juurde kuulub ettevõte, lojaalsed koostööpartnerid, väljatöötatud stiil, logo, korralikult ülesse ehitatud kodulehekülg ning online broneerimise keskkond. Lisaks aktiivsed sotsiaalmeedia kanalid (Instagram, Facebook).

Uuele omanikul antakse edasi ka kogu teadmiste pagas mis ajaga on kogunenud ja vajalikud oskused töö hästi tegemiseks ning ettevõte edukaks arenguks.

Igapäevaselt lisandub meie teedele uusi autosid, mille eest on vaja hoolt kanda. Igapäevselt kasvav sõidukite arv teedel tähendab ühtlasi ka kasvavaid mahte autopesulatele. Seega võib kindel olla, et nõudlus teenuse järgi on kasvavas stiilis ning kui seda kvaliteetselt ja korralikult teha on uuele omanikule pikaajaline kasum garanteeritud.

Müügi põhjus: Uued väljakutsed ning ajapuudus!

Lisainfo leitav kas kodulehelt www.prowash.ee või fb Prowash Car Detailing

Küsimuste korral julgelt helistada!

Номер объявления: 10351788

1135
Добавлено: 14.09.2020 20:55
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее