Эстония

Barbie Гардероб мечты модницы GPM43

65 €

Предложить цену

  • Состояние Новое
Tallinn

Barbie mängukomplekt – riidekapp koos üle 30 aksessuaariga, millega saab luua 5 terviklikku outfiti. Riidestange on pöörlev. ( GBK10 on sama mudel aga koos nukuga, kui on huvi)

Barbie® Dream Closet™ inspireerib lapsi looma lõputuid välimusi ja lugusid. See kaasaegne roosa kapp avaneb enam kui 2 jala laiuseks (60+ cm), sellel on rohkem kui 10 panipaika ja pöörlev riidenagi, täispikk peegel ja kirjutuslaud. Hoiustage ja eksponeerige enam kui 30 moe- ja aksessuaari sahtlite, riiulite ja rõivariiulite abil. Pöörlev rõivariiul pöörleb tõeliselt – nagi pööramiseks keerake lihtsalt nuppu ja valige riietus. Lapsed saavad kasutada nuku alust ja peeglit oma välimuse kujundamiseks ja modelleerimiseks; seejärel kasutage lauapinda ja tarvikuid sõpradega jagamiseks. Kaasasoleva kleebiselehe abil saavad lapsed isegi laua kohal asuvat korktahvlit kohandada! Kapi mängukomplekti kuulub viis komplektset komplekti, sealhulgas aksessuaarid igaks elujuhtumiks: kaks trendikat päevariietust, õhtune välimus, lastearsti riietus ning sportlik maski ja uimedega akvalangiülikond. Ka lapsed saavad kaasasolevat kleebiselehte kasutada tööruumi kaunistamiseks. Kui mänguaeg on möödas, pakkige kokku ja sulgege kapp, et seda hoida või kaasa võtta! Stiilne kandesang teeb kaasaskandmise lihtsaks. Sisaldab Dream Closet™-i ja enam kui 30 detaili, mis sisaldavad viit välimust ja tarvikuid. Värvid ja kaunistused võivad erineda.

Kaup saabub pakendis, mis on 100% taaskasutatav.

Barbie® Dream Closet™ avaneb, et paljastada rohkem kui 60 cm laiune mänguruum, kus on 10+ panipaika, pöörlev riidenagi, täispikk peegel, kohandatav töölaud ning 30+ moe- ja aksessuaari!

Kaasas on 5 riietust – seal on sädelev roosa peokleit, ruudulise särgi ja lillelise seelikuga day-look, triibuline lips ja mustrilised lühikesed püksid, lastearsti riietus triibulise kleidi ja valge arstimantliga ning akvalangist märja ülikond.

Kapp täidab iga lapse unistuse omada pöörlevat riidenagi. Pöörleva riiuli pööramiseks keerake lihtsalt nuppu ja kasutage seda Barbie®-nuku riiete hoidmiseks ja valimiseks (müüakse eraldi).

Kui riietus on valitud, asetage ta saarel asuvale nukualusele, et kujundada viimane lihv, näidata lõplikku välimust ja vaadata seda täispikkuses peeglist – aksessuaaride hulka kuuluvad 4 paari kingi, ehteid, rahakott, stetoskoop, akvalangimask, ujumisuimed ja palju muud.

Lapsed saavad kasutada kapilauda, ​​tooli ja arvutit, et sõpradega pilku jagada – nad saavad isegi kaunistada tööruumi kaasasolevalt lehelt kleebistega!

Kasutage 10 riidepuud, et riputada nuku riided pöörlevale nagile ja latile; Täiendav panipaik sisaldab töötavate ustega riiuleid ja sahtleid – ja riidetappi!

Sule poodi, kui esitusaeg on läbi; kasutage kandesangi, et seda hõlpsalt liikvele võtta.

Lapsed saavad Dream Closet™-iga mängida nii palju moelugusid – see on suurepärane kingitus 3–7-aastastele lastele, eriti neile, kes armastavad riietuda!

UUS ja KOHE OLEMAS!

Номер объявления: 12605056

69 (+1 сегодня)
Добавлено: 23.04.2024 14:30
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее