Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Чако Золотое колено - Grammostola Pulchripes (3 см, пол не о

61.89 €

Предложить цену

Navesti, Põhja-Sakala vald, Viljandimaa

(ladina k. Grammostola pulchripes)

  • Päritolu - Uus Maailm. Paraguay, Argentiina
  • Oodatav Eluiga - Emane 20a / Isane 6a
  • Täiskasvanu Suurus - kuni 18cm.
  • Elukoht/Terraarium - Kaks kuni kolm tarantli täispikkust lai, pikk ja kõrge(näiteks 10(cm) tarantlile 20x20x20 kuni 30x30x30(cm)). Rõhuga horisontaalsele pinnale. Substraadina võib kasutada kookoskiudu või turbamulda. Sobib toatemperatuur(20-23C). Temperatuuri ülemine piir võiks jääda alla 26 kraadi.
  • Temperament – Chaco Kuldpõlv on reeglina väga rahulik ja uudishimulik. Ideaalne valik kartlikumale pidajale kui ka koolilapsele!
  • Toitumine – Chaco Kuldpõlv keeldub toidust ainult pungil täis kõhuga või kestumise eelselt. Ärge kaotage valvsust - Kuldpõlv on suure isuga ja sõbralikkusest olenemata ei tohi ennast tunda niivõrd mugavalt, et tarantlit sõrmede vahelt toitma hakkate.
  • Käsitsemine – Kuigi Chaco Kuldpõlv on üldiselt sõbralik, tuleb hoolsalt ikkagi tarantli kätte võtmise protsessi järgida. Käsitlemine on selle liigiga tihtipeale vältimatu, kuna nad on väga uudishimulikud ning ronivad kartmatult oma elukohast välja. Chaco Kuldpõlved liiguvad käsitlemisel pigem aeglaselt ja kaalutletult, eriti kui nad kasvuga julgust on kogunud.

Tasuta saatmine SmartPost pakiautomaatidesse - elusalt kohalejõudmise garantii.

Järeletulemise võimalus

Lisainfo:

Chaco Kuldpõlv saab oma kuldsed triibud reeglina umbes 5cm suuruselt - see on antud tarantliliigi pidamise kõige oodatum sündmus. Kasvuga kaasneb ka julgus - täiskasvanud Kuldpõlved reeglina peitu ei poe. See teeb neist ühe parima tarantli, keda eksponeerida.

Substraadi võib jätta küllalt kuivaks, kuna looduslikult elutseb see tarantliliik subtroopilises, kuivas kliimas. Elukoha ühe nurga kergelt niiske hoidmine ei tee samas halba. Elamistingimuste osas väga mitmekülgne ja vastupidav tarantel.

Номер объявления: 12674246

148
Добавлено: 25.03.2024 11:45
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее