Эстония

Чехол-клавиатура для iPad 10 с порошковым покрытием

20 €

  • Состояние Новое
Türi, Türi vald, Järvamaa

10,9 tolli

Puuteplaadiga klaviatuuriümbris iPadi 10. põlvkonna jaoks – see klaviatuuriümbris ühildub uue iPadi 10. põlvkonnaga: A2696, A2757, A2777.

Mitmekülgsus puuteplaat – 10. põlvkonna iPadi puuteplaadi klaviatuur võimaldab muuta tahvelarvuti multifunktsionaalse puuteplaadiga sülearvutiks ja kasutada iPadi täiesti uuel viisil; täpne ja kiire Internetis surfamine, PPT-de loomine jne.

7 VÄRVIVALGUSEGA KLAVIATUUR – esimeses reas klaviatuuri kohal on Apple'i sülearvutiga sarnased kiirklahvistiiliga klahvid funktsioonide ja tekstisisestuse kiireks ja täpseks seadistamiseks; 7 värvi RGB taustvalgus ja 3 erineva intensiivsusega LED-valgust panevad sind pimedas helendama.

360° pööramine ja 7 pöördenurka – 360 kraadise pöörde katseajad kuni 20 000 korda, 7 erinevat kasutusnurka võimaldavad iPadi kasutada mis tahes stsenaariumi korral võib olla väga mugav teksti sisestamiseks, kontori ptt või internetis surfamiseks; nautige iPadi arvutist rõõmu

Tehnoloogiline intelligentsus – suurepärane kõvakesta kaitsekonstruktsioon võib kaitsta iPadi külge; ümbrist saab avada ja sulgeda, et iPadi ekraan nutikalt äratada ja magama panna, säästes iPadi energiat; Pliiatsi ümbrise klaviatuuripoolse külje saab asetada iPad 1 põlvkonna 2 põlvkonna Apple Pencilile, et vältida unustamist või kadumist; kahe väikese käigu kõrval olevat korpust saab vabalt pöördejõu järgi reguleerida

Номер объявления: 12690224

41 (+3 сегодня)
Добавлено: 02.04.2024 15:13
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее