Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Чистка желобов

Цена не определена

Tallinn

Sügis on oma tööga peaaegu ühele poole saanud, ja lehed puudelt alla toonud.
Kuid alati  ei kuku kõik lehed otse maha vaid tuul kannab neid igalepoole laiali
ja nii satuvad lehed ja männi okkad ka teie maja vihmavee süsteemidesse ja tekib ummistus!
Kui vihmaveesüsteem on ummistunud, võib juhtuda, et vesi pääseb rennis liikudes ka tuulekasti. Sealt võib see halvemal juhul sattuda isegi fassaadi vahele. 
Eriti oluline on rennid üle vaadata  just sügisel kuna sinna kogunenud sodi hakkab rennidesse vett koguma  ja  talvel võivad  ummistunud vihmaveesüsteemid lõhki külmuda. Kevadisel lumesula perioodil, kui ummistunud rennis on jäävall ees, ei pääse sulavesi katuselt ära ning liigne vesi võib tungida katusekonstruktsioonidesse tekitades suurt materiaalset kahju. 
Kõige paremini saab seda ära hoida renne korralikult puhastades. Meil on palju kogemusi  erinevate rennide puhastamisel ja katusega seotud murede lahendamisel. Võtke meiega ühendust teeme teie rennid puhtaks,peseme katuse, fasaadi või uunikivid.Lisaks vaatame katuse kriitilise pilguga üle, ning kui märkame puudusi pakume tasuta konsultatsiooni probleemile lahenduse leidmiseks. Lisaks pakume ka riisumis teenust ja lehtede ära vedu. Talvisel ajal libeda tõrjet ja lumekoristust nii katustelt kui hoovist.
Hinnad on soodsad ja tööde ootejärjekord lühike ( 1-2 päeva)

Helistage meile ja me tuleme heameelega teile appi!
Töödejuhataja: Sven  

Номер объявления: 10474006

22
Добавлено: 09.11.2020 15:18
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее