Эстония

Детский костюм ведьмы ZUCOS, 7-9 лет/130-140см

15 €

  • Состояние Новое
Tallinn

[Lihtne kasutada]: Suurepärane uute riiete ja vaipade taastamiseks, riietelt, isegi diivanilt, eemaldatakse kõik kiud ja kiud. Ostke endale uued riided selle raha eest, mille säästsite selle žileti ebeme eemaldaja pealt, ja muutke oma hetked lihtsamaks.

[Multifunktsionaalne kombinatsioon]: ebemerullid sobivad vaipadele, kassipuudele, lemmikloomade vooditele ja vaipadele. Vaibakaabits sobib autopolstrile, nahkmööblile, voodilinadele, padjapüüridele, pükstele. Diivani puhastusvahend. Saate seda hõlpsalt kasutada igal juhul.

[Lihtne kaasas kanda]: koera karvade eemaldaja on väga kerge. See on väikese suurusega. Käekott on väga mugav välja minnes panna ja seda igal ajal kasutada. Vaibahari on kaasaskantav, lihtne kasutada, väike ja kaasaskantav, sobib perele või reisile.

[Vastupidav materjal]: lemmikloomade karvade eemaldaja on valmistatud puhtast vasest, tugev ja vastupidav, tagades pika kasutusea, 100% mittetoksiline ja keskkonnasõbralik. Kaasaskantav kiupardel on ergonoomilise disaini ja mugava puidust käepidemega, mis tagab maksimaalse mugavuse.

[Aku puudub]: käsitsi ebemega pardleid saab kasutada käsitsi ja uuesti kasutada. Kaasaskantav ebeme eemaldaja tagab stabiilse ja püsiva võimsuse ebemete ja pallide eemaldamiseks.

Seisukord : UUS

Номер объявления: 12764194

41 (+1 сегодня)
Добавлено: 11.05.2024 13:12
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее