Эстония

Дневник DeDe Bee А5 за 2024 год

8 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Kalender 2024 – korraldage oma igapäevaelu. Kas otsite selget päevikut ja kuuplaneerijat, mille abil saate oma kohtumisi hõlpsalt hallata? Meie kõvakaanelised 2024. aasta kalendrikorraldajad on tugevad ja vastupidavad ning sisaldavad 416 lehekülge loominguliseks ajakirjanduseks.

Kuuplaanid: jälgige alati oma üldisi eesmärke ja olge kursis. Igakuiste eelvaadetega näete selgelt tulevikku. Igapäevased ja iganädalased plokid pakuvad teile selget struktuuri, et teie igapäevaelus oleks suurem fookus, tõhusus ja ülevaade.

Kohtumiste kalender – selles 2024. aasta kalendris on ruumi iga päeva jaoks terve lehe jaoks, isegi laupäeva ja pühapäeva kuvatakse eraldi lehel. Igale reale on eraldatud üks tund (8:00-20:00), mis võimaldab teil oma päeva üksikasjalikult planeerida. Määrake ajakava, leidke fookus, seadke ülesanded tähtsuse järjekorda ja hoidke positiivsel silma peal.

Kvaliteetne - 2024 kalender pliiatsihoidja, kummipaela, dokumenditasku, 1 paelamarkeriga. Kõva kate on mõnusa kunstnahast pealispinnaga, väga kvaliteetne ja tähelepanu köidab kuldse reljeefiga “2024”. Kui midagi juhtub, saate selle lihtsalt kustutada; Esmaklassiline 80 gsm paber on viimistletud vastupidava niidiga.

Praktiline ja armastav: selle käepärase 2024. aasta kalendriga ei kaota te kindlasti oma eesmärke silmist. Planeeri oma 2024. aasta päevikusse perioodiks jaanuarist detsembrini ning pane kirja enda olulisemate ülesannete ja mõtete nimekiri. Suurepärane kingiidee sõpradele ja perele. Ainult üks klõps teie ostukorvis.

.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12775687

33 (+3 сегодня)
Добавлено: 18.05.2024 08:44
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее