Эстония

Двухместный каяк для серфинга Carbonology Sport Boost Double

2 700 €

Предложить цену

  • Состояние Б/у
Tallinn

Müüa kahene surfski ehk kahele aerutajale mõeldud sit-on-top süst, mis on tehtud klaas- ja süsinikkiust ning kaalub ca 20kg ja on natuke üle 7 meetri pikk.

Surfski on toodetud Lõuna-Aafrikas 2020ndal aastal, ostetud Rootsi edasimüüjalt, hind uuena 3200 eur + transport Eestisse. Surfskile sai kättesaamise järel paigaldatud kaitsekile clear bra autode kiletamise töökojas, mis kaitseb surfskid kriimude eest.

Paati on kasutatud eranditult merel ja Harku järvel, kividega kokkupõrkeid ei ole olnud (olen olnud väga hoolas, kuna surfski hea seisukord on aluseks aerutamisele merel suurte lainete ja tugeva tuulega).

Surfski kiiruse ja stabiilsuse näitajad on väga head - 10-11km/h siledal veel ei ole probleem hoida ka kesmisel aerutajapaaril - 12-14km/h atleetidel. Lainetes on väga kiire ja stabiilne.

Surfskiga tuleb kaasa komplekt väga heas korras Mocke päästeveste (uuena 240 eur + transport), auto katusel transportimise ajal sabale kinnitatav lipp, aeru- ja põlvenöörid, jalatugede kasutamata kummipolstrid jmt (veel ca 100 eur).

Soovi korral võin müüa ka katuseraamidele kinnitatavad hoidjad ja profitaseme täiskarbonist kulpaerud Jantex Gamma suuruses Rio S plus ja M.

Näha ja proovida saab paari Tallinnas Pirital.

Номер объявления: 12326719

227 (+1 сегодня)
Добавлено: 29.03.2024 00:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее