Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Эстонский хутор, построенный плотником

33 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 172
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Дерево
Imukvere, Jõgeva vald, Jõgevamaa

Kinnistu 1,1 hektarit, 100% elamumaa, palkmaja aastast 1927, kogupind 172 m2, vajab renoveerimist.

Lisainfo: kaev, elekter, puupliit

Jõgevamaal, armsas Imukvere külas Palamuse külje all asub üks päris ehe põlispuudega palistatud esimese vabariigi aegne talu, mille palgid oskuslik puusepp kogus ja tahus ning oma perele koduks ehitas. 

See on maakodu neile, kes armastavad algupäraste asjade võlu ning looduslähedust. Seal on sul võimalik sookurgede laulu saatel oma äranägemise järgi talu just endale mõnusaks ja meelepäraseks taastada.

Palkelamus on kolm tuba, köök, sahver, osaline kelder, kaks esikut ja panipaik, kuhu võib soovi korral rajada pesuruum-tualeti. Lisaks on majas ait-töötuba ja avar pööning, mis võimaldab teise korruse väljaehitamist. 

Talukoha taastamisega on tasapisi tegeletud. Rajatud on uus salvkaev (paigaldatud hüdrofoor), uus korstnapits, uus pliit, kaks algupärast truupi on samuti töökorras. Kinnistul on elektrivarustus 16A, 3 faasi. Hoovil on välikäimla. 

Kinnistu suurus 11070 m2, sihtotstarve 100% elamumaa ja juurdepääs on aastaringselt hea. Kaugus Tartusse 50 km, Jõgevale 23 km. Lähimad poed, koolid, lasteaiad ning seltsimajad asuvad 10 min. sõidu kaugusel Palamusel ja Voorel.

Toredad naabrid elavad piisavalt lähedal aastaringselt, et oleks turvaline ning piisavalt kaugel, et oleks eestlaslikult privaatne.  

Lisainfo saamiseks kirjuta palun postkasti või helista.

​​​​​

Номер объявления: 10863377

1449
Добавлено: 30.08.2021 09:50
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее