Эстония

Фольгом Расческа, выпрямитель для волос

16 €

  • Состояние Новое
Tallinn

STIILIMINE JA KUIVAMINE ÜHES ​​SAMMUNAS: Foalom Blow Dry Brush Blow Dry Brush 4-in-1 föönihari ühendab endas kammi, fööni ja volüümi kujundamise tööriista, et säästa teie aega ja luua salongikvaliteediga juuksed minutitega. Stiilige, kuivatage ja lisage juustele volüümi ühe sammuga.

UNIKAALNE DISAIN: Vahust juuksekuivatushari. Kujundatud milonnõelte ja tuftitud harjastega, et vältida sassi sattumist, saab see kergesti juukseid lahti harutada, andes neile volüümi, loomuliku väljanägemise ja lisades lihtsalt juustele volüümi. Lihtne kaasas kanda, väike suurus ja ilus kuju

3 KUUMUSE/KIIRUSE SEADET: Vahtkuivatushari 3 paindliku kuumuse seadistusega, Madal: Madal temperatuur (104*F) Sobib pehmetele ja kahjustatud juustele KESKMINE: Soe temperatuur (140-158F) Stiili ja hoia kauakestvate soengute jaoks, KÕRGE : Kuum temperatuur (203-212°F) Sobib paksude soengute jaoks. Föönitage kiiresti ilma juuksekude kahjustamata. Kohandage stiilipaindlikkust vastavalt oma vajadustele.

ROHKEM JUUSTE TOITUST: Soojus jaotub ühtlaselt, mis aitab vähendada juuste kahjustusi, aitab säilitada niiskust, toidab kahjustatud juukseid, vähendab loksumist ja staatilisust ning jätab juuksed siledaks ja läikivaks.

RAKENDATAV VALIK: Täiustatud viis juuste kuivatamiseks, sirgendamiseks ja lokkimiseks, Foalomi juuksekuivatushari, mis sobib perekasutuseks ja kõikideks soenguteks, loominguline kingitus naistele sõbrapäevaks, emadepäevaks või mis tahes muuks sündmuseks.

Seisukord : UUS

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!

Номер объявления: 12742165

52 (+4 сегодня)
Добавлено: 29.04.2024 06:24
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее