Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Газонокосилка-робот REDBACK RM24A, до 1500м2

399 €

  • Состояние Б/у
Tartu

Müün robotniiduki, millel on kaks alust ja üks toiteallikas. Kuid on nüanss. Robot ei tunne parooli ära. Ma ei saa seadistusmenüüsse siseneda ja robotit tööle panna. Ja nii on kõik töökorras. Kõik laeb ja kõik liinid töötavad. Akkamulaator on väga heas seisukorras. Robot teenindab kuni 1500 ruutmeetri suurust ala. Robot on täiesti autonoomne. Ideaalne abimees muru niitmiseks. See töötab väga vaikselt. Ostetud 800 euro eest ühe baasiga. Kasutati ainult ühte alust, teine alus on uus. Mõlemad alused 8 meetri pikendusjuhtmetega, kuid ühe toiteallikaga. Müün poole hinnaga, ainult 399 eurot. Hinnas
sisestage: robot muruniiduk ise ja kaks alust ühe laadimisega. Perimeetri kaablina võite võtta mis tahes traadi särgis, mille ristlõige on 0,5-1,5 mm .traadi kinnitamiseks maasse võib kasutada mis tahes Materjali Plastikust metallini.Aluse töö põhiolemus on roboti laadimine, käimasoleva laadimise ja selle lõpu näitamine, perimeetri juhtimine, perimeetri kaabli purunemise näitamine.
Võite jätta teise aluse varuks või kasutada seda mõnes teises piirkonnas või raskesti ligipääsetava krundi teises osas või võite selle lihtsalt müüa. Teine baas on uus ja seda pole kunagi kasutatud, kuid see on kontrollitud ja töötab 100%.

NB !

VÕIB-OLLA ON SEE PÄRAST TALVE RUMALALT LOLLAKAS, KUIGI SEE OLI SOOJAS TOAS. TEA. VÕIB-OLLA PEATE AKKAMULAATORI EEMALDAMA, TOITE VÄLJA LÜLITAMA, VÕIB-OLLA PEATE SELLE LIHTSALT TEHASESEADETELE LÄHTESTAMA JA ONGI KÕIK. TEA. MÜÜN SEOSES KOLIMISEGA JA EI TAHA TEMAGA ENAM RINGI TORKIDA. KES VAJAB TÄIUSLIKKU ROBOTNIIDUK KAHE ALUSEGA VAID KOLMANDIKU HINNAGA. PALUN.

ILUS, PUHAS, NAGU UUS !

NBNBNB!
Kui vajate, võin müüa ühe aluse (UUS), kuid ilma toiteallikata. Komplektis on ainult alus ise koos sisseehitatud elektroonikaga roboti ja kontrooli laadimiseks perimeetri taga ning 8-meetrine pikenduskaabel. Soodushind 89 eurot. Asub Tartus.

Номер объявления: 12727162

112
Добавлено: 21.04.2024 04:11
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее