Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Гиалуроновый наполнитель для губ

9.90 €

Tartu

Hüalurooniline huulte täiteaine
Hind 9,90

Kliiniliselt sertifitseeritud huule täiteaine!
Huule täiustav ja täitev hüalurooniline huule täiteaine on huule püsiva suurendamise alternatiiv. Tänu mikroniseeritud struktuurile ja hüaluroonhappe sisaldusele töötab see mehaaniliselt padjana, uppunud naha toetajana. Tänu oma füüsikalistele ja keemilistele omadustele suurendab see kortsu ümbritsevat hüdratsiooni ning nahk muutub elastsemaks ja vastupidavaks voltimisele. Uuenduslik tehnoloogia mitte ainult ei ärrita huuli, vaid stimuleerib ka nende siledust ja vähendab lõua ebameeldivaid kortse.

Kollageen vastutab naha elastsuse eest. Huuled muutuvad kindlamaks ja täis ja rakud regenereeritakse. Super Size Complex taastab huulte värvi ja muudab need kindlamaks. Lisaks parandab see vereringet ja seega satuvad hüaluroonhape ja kollageen naha sügavamatesse kihtidesse. HYALURONIC LIP FILLERi kliinilised testid kinnitavad nähtavalt suuremaid huuli ja väiksemaid kortse. Esimesi efekte saab näha alles 5 minutit pärast pealekandmist. Pärast 28-päevast pealekandmist muutuvad huuled täpsemaks ja paremaks ning kortsud kaovad. Kui teie huuled on loomulikult õhukesed või aja jooksul kaotanud oma mahu, täitke need mõne minuti jooksul, muutes need täidlaseks ja siledaks.

Kuidas kasutada: mitu korda päevas Kandke nahale suu, pärast imendumist võite kasutada oma lemmik huulepulka või huuleläiget. Süvendada kasutamise mõju öösel. Mõne minuti pärast esimest kasutamist on huuled täis ja tugevad, omandavad värvi ja nende ümber olevad kortsud vähenevad. Pärast 28-päevast kasutamist huuled suurenevad ja täituvad ning nende ümber olevad kortsud kaovad.

Telli siit: https://catybutiik.ee/hualurooniline-huulte-taiteaine

Номер объявления: 10066750

44
Добавлено: 20.06.2020 15:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее