Эстония

Грелка Oubang, мешок для горячей воды 1,5 л с крышкой

10 €

  • Состояние Новое
Tallinn

Mitmekordse kasutuse stsenaariumid】1,5-liitrine suur OUBANG-küttepadi, mõõdukas kaal pärast täitmist. Voodisoojendajad sobivad täiskasvanutele, lastele ja pensionäridele ning pakuvad soojust, valu leevendamist ja jääkotte vigastuste korral. Soojenduspadi sobib ka perioodiliseks soojavee vööks naistele, beebikoolikute soojenduspadjaks. See korduvkasutatav kätesoojendaja hoiab teid soojas kodus, kontoris või väljas.

【Veekindel ja tihendus】 Prok soojenduspadi on täiustatud ja sellel on 3 süvistatud keermestatud ringi, mis sobivad ideaalselt kuumaveekotti, nii et te ei pea muretsema veelekke pärast. Meie küttepatju testitakse ka veekindlalt 24 tundi enne tarnimist.

【Pritsmekindel lai pudeliotsik】 Meie kuumaveekoti veepudel on laiendatud ja selle läbimõõt on 8,5 cm/3,3 tolli, nii et saate vee hõlpsalt korduvkasutatavasse käesoojendajasse tühjendada, muretsemata kuuma vee lekkimise ja kaane märjakssaamise pärast. kaasaskantavat soojenduspatja või põletada nahka.

【Pehme kunstplüüsist kate】OUBANG Baby Warmer tekk on soe ja mugav kunstkarusnahast kate, iga karvaline karusnahk on tihedalt kootud ja soojenduspadja karulooma muster annab sooja, nii et plüüs ei kuku kergesti maha. Intiimne topeltkäepideme disain hoiab teie käed samal ajal soojas.

【Soe talvekink】 OUBANG veepudelikomplektiga on kaasas ilus kinkekarp. Mõnusa pehme tekiga pehme soojenduspadi vastab teie paljudele vajadustele. Soe jõulukink on kõik, mida vajate, et tuua oma lähedastele soojust.

Pood "SaleZone Outlet" Ümera keskus 2 korrus (Laagna tee 80,Tallinn, Box 9)
E-L Kokkuleppel, Пн-Сб По договоренности
Küsi eelnevalt saadavust!Спросите наличие товара заранее!
Saatmise võimalus, возможность отправки!

Номер объявления: 12775581

52 (+1 сегодня)
Добавлено: 18.05.2024 07:20
Сообщить о нарушении

Другие объявления фирмы

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее