Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Grill Kaminer гриль новый

35 €

  • Состояние Новое
Tallinn

KAMINERI KAUBAMÄRGI TOODE, MIS PAKUTAB KAMINARAAMI- JA GRILLITOOTETE LAHJASTAMIST.
Grillimine on seda parem, mida paremad seadmed meil on. Meie aiagrill ratastel KAMINER sobib suurepäraselt inimestele, kellele meeldib mugavus ja kes ootavad kõrgeima kvaliteediga tooteid. Grilli võimalikult kaua hoidmiseks on selle korpus valmistatud roostevabast terasest ja rest on kroomitud. Tänu nendele töötlustele on see vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja roostele. Pulbermeetodil värvitud musta värviga, näeb see suurepäraselt välja igas aias. Lisaks pole seade kaetud ainega, mis võib mõjutada sellel valmistatud toitu.
Meie aiagrill on varustatud kroomitud roostevabast terasest restiga. See tagab väga pika kasutamise ja hõlpsa puhastamise. See on äärmiselt kerge, ei pragune ega roosteta. Lisaks restile on komplektis kaks käepidet, mis võimaldavad tarvikute ohutut käsitsemist ilma põletusohuta.
Kas te küpsetate grillimisel sageli liiga palju ja jätate midagi grillile? Nagu teate, põlevad nad tulekahju kustutamisel külma või külma. Meie grillil on lahendus, mis aitab teil toidu raiskamist vältida. Valmistoidud peate asetama ainult teisele kõrgemale alusele, nii et vorstid ei põleks ja jääksid kogu aeg soojaks. KAMINERi grill oli kohandatud ümberpaigutamiseks. Sellel on 2 raskeveokite rattad, mis võimaldavad teil oma varustusega liikuda ilma tõstmiseta. Grilli küljel asuv spetsiaalne käepide aitab seadet suruda.
Tulekausil on spetsiaalne tuulekaitse. Lisaks on sellel 4-astmeline kõrguse reguleerimine. See võimaldab teil kontrollida, kui kaua ja mis intensiivsusega toitu grillitakse. Grilli konstruktsioonil on spetsiaalne, suur ja vastupidav riiul, millele saame tulekahju süütamiseks panna söed ja lisaseadmed või valmistatavad taldrikud, tassid ja nõud. Nii et teil on alati kõik vajalik grillitud toidu valmistamiseks käeulatuses.

Номер объявления: 10976313

316
Добавлено: 01.04.2022 01:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее