Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Harku vald, Liikva küla, Mõõdu tee 11

389 000 €

  • Комнат 5
  • Площадь 134.7
  • Этажей в доме 1
  • Материал дома Кирпич
Mõõdu tee 11, Liikva, Harku vald, Harjumaa
Müügile on tulnud 5-toaline avar eramu, milleväärseid pakkumisi tuleb avalikku müüki harva ja mis üsna kindlasti kauaks portaali rippuma ei jää!

ERAMU
Eramu koosseisu kuuluvad esik, tehnoruum, kolm eraldi magamistuba, millest üks on hetkel kasutusel kabinetina, ruumikas täielikult ja modernselt sisustatud köök, elutoatsoon, mida eraldab köögist maja südames asuv nii soojust salvestav kui ka elusa tule lumma pakkuv kaminahi ja elutuba sujuvalt pikendav varju alla jääv ning ka tuulte eest suletav päikesepoolne terrass. Eramus on olemas oma puhkeruumiga mis on seestpoolt viimistletud laudisega, elektriküttega köetava kerisega saun, saunaruumide poolele jääb ka maja teine tualettrumm ning dušš, kus saab nii pesta kui ka leiliruumist tulles end jahutada. Maja planeering on detailideni läbi mõeldud, siin on ruumidel piisavalt avarust, detaile, mis annavad juurde hubasust ja magamistubade asetus tagab nende kasutajatele privaatsuse. Laed on majas kõrged: 2.85 m! Lisaks esimese korruse ruumidele on majal kõrgem katus, kuhu on soovi korral võimalik välja ehitada mitu lisatuba piisava põrandapinna ja kõrgusega. Päevavalguse saab tubadesse tuua paigaldades spetsiaalselt kaldkatuste jaoks loodud kvaliteetsed katuseaknad.

VIIMISTLUS JA SISUSTUS
Maja on täielikult valmis ning lõplikult ja maitsekalt viimistletud. Viimistlus ja sisustus on värske ja näeb välja nagu uus. Kasutatud on kvaliteetseid siseviimistlusmaterjale ja sanitaartehnikat. Kodu südameks on tänava poole avaneva vaatega akna alla jääva tööpinna alaga nurgaköök, mis on hiljuti tellitud ja paigaldatud hinnatud tootjalt Carimus ja mis on varustatud mugavate väljatõmmatavate riiulitega nurgakappides, vaikselt ja iseenesest sulguvate sahtlimehhanismisega kui ka integreeritud kaasaegse tehnikaga: käepärasele kõrgusele torni on paigaldatud nii induktsioonpliit kui ka pürolüüsiga küpsetusahi, võimas õhupuhasti, kõige mahukam kodutarbija jaoks mõeldud ökonoomne nõudepesumasin ja õnnestunud valikuks osutunud topeltlaiusega kümik mahukate eraldi pooltes asuvate külmutuskambri ja sügavkülmaosaga.

Ostja soovi korral on eramu hinna sees kogu maja hoolikalt valitud kvaliteetne ja kaasaegne mööbel ning sisustus kardinatest valgustiteni, maja uue omaniku poolt soovitud sisustuse täpne loetelu lisatakse notarilepingusse.

EHITUSTEHNILISED ANDMED
Soojustatud lintvundamendile FIBO plokkidest laotud elamu välisviimistluseks on hele struktuurkrohv vahtpolüstüreenil, antud soojustusmaterjali paksuseks on 200 mm. Pööning on soojustatud 400-500 mm puistevillaga. Elamut kütab ja sooja tarbevett toodab õhk-vesi soojuspump, soojuskandjaks on vesipõrandaküte. Kõikides ruumides saab toatemperatuuri eraldi reguleerida, selleks on igas toas anduriga lülitii. Eraldi tehnoruumis paikev katel ja selle süsteem töötab autonoomselt. Majal on kehtiv elektriliitumine võimsusega 3x20A. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed, aia kasmiseks, auto pesemiseks ning basseini täitmiseks saab kasutada vett mis tuleb krundil asuvast puurkaevust (olemas pump). Palju valgust annavad suured, kolmekordsete selektiivklaasidega PVC-pakettaknad.

ÜLALPIDAMISKULUD
Maja on olnud kahe inimese kasutuses igapäevaselt, keskmine kulu elektrienergiale viimase talve külmematel kuudel on jäänud 150 euro juurde, suvel ligikaudu 50 euro piiresse. Lisaks tuleb tasu vee- ja kanalisatsiooni eest (olnud umbes 20 eurot) ning prügi väljaveo eest 1.12 eurot kuus. Sissekirjutuse olemasolul kehtib elanikele maamaksuvabastus.

KRUNT
Hoone on neljakandilisele, hooldatud kruntdile paigutatud tee äärde nii, et sisehoovis oleks maksimaalselt avarust, privaatsust ja maja ees sissepääsu pool ruumi parkida. Lisahoonetest paikneb aia servas korralik vundamendil kuur kõigi vajalike aiatarvete hoiustamiseks, sama hoone juures saab laskuda igal aastaajal jahedasse keldrisse mis on rajatud nii aiasaaduste pikaks säilitamiseks kui ka hoidiste hoiustamiseks. Olemas on korralik kasvuhoone. Aias kasvab mitmeid ilupuid, -põõsaid, erinevaid viljapuid ja on palju lilli.

ÜMBRUSKOND
Kinnistu on igast ilmakaarest päikesele avatud ja eemal suure tee mürast.
Lähimad koolid/lasteaiad asuvad Väänas, Vääna-Jõesuus ja Tabasalus
Tallinna kesklinna on kaugus ca 13 km
Lähim bensiinijaam Alexela asub ca 4 km kaugusel
Lähim mererand Vääna-Jõesuu on ca 5km kaugusel
Lähim pood jääb 5 km kaugusele
Bussipeatus asub mõnisada meetrit majast.

VÕIMALIK ON OSTA KA KÕRVALKRUNT AADRESSIGA MÕÕDU 9, suurusega 889m2 ja hinnaga 90000 eurot.

Maja on võimalik külastada nii õhtuti kui nädalavahetustel. Helista ja tule vaatama ning see võib osutuda sinu unistuste koduks!

Номер объявления: 12209925

509
Добавлено: 18.07.2023 09:16
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее