Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Harku vald, Suurupi küla, Rannaääre

209 000 €

  • Площадь 6663.0
Rannaääre, Suurupi, Harku vald, Harjumaa
Müüme mere lähedast kinnistut Suurupi külas. Mereni on mõnisada m. Kunagine Nõukogude armeele kuulunud hoonetekompleks on väga põnevaks arendusprojektiks.

Hetkel on hoonete alune pind 797.7 m2 ja kinnistu 6663 m2. Kindlasti on võimalik puhkemaja kõrguse arvelt suurendada hoone mahtu. Vald soovib kinnistu lähedale mere äärde arendada Suurupi lautrikohta, mille tee peaks läbima pakutavat kinnistut. Hetkel käib liikumine üle Pärtli tee 13 serva ja riigimaa. Tee on võimalik kinnistada läbi servituudi seadmise. Vesi ja kanalisatsioon on Pärtli tee 13 lõunanurgas, kinnistul puudub elekter.

Kuna hetkel on tegemist mereäärse ärimaaga siis pakutav kinnistu võiks olla sobilik eelkõige külaliskorterite või väiksema puhkemaja / hotelli ehituseks. Loomulikult on võimalik kinnistut ümber planeerida elamumaaks ja rajada näiteks 2 eramut. Kinnistule pääseb kahelt poole: läbi Suurupi küla või siis enne Murastest mere poole sisse / alla sõites. Kinnistu naabruses asuvad peamiselt luksuslikud eramajad ja looduskaitseala.

Aastast 1566 seisab maailma navigatsiooniteatmikes kirjas Surpe. Täna tunneme seda paika Suurupi poolsaarena, mille esmamainimine pärineb hollandlasest meresõitja ja kartograafi Cornelis Anthonisze keskaegsete laevasõiduteede kirjeldusi käsitlevast mereraamatust.

Pakkumisega tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust.

Номер объявления: 11983110

179
Добавлено: 23.03.2023 09:14
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее