Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Harku vald, Suurupi küla, Vana-Klooga mnt 18

649 000 €

  • Комнат 5
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 223.0
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Vana-Klooga mnt 18, Suurupi, Harku vald, Harjumaa
Müüa hoonete kompleksiga kinnistu koos kõrghaljastuse ja 19.08 kW päikesepargiga.

ELAMU PLANEERING
Hetkel elamu esimesel korrusel avar esik, kust paremale jäävad vannituba ja WC ning vasakule suur terrass. Edasi pääseb poolavatud köök-söögituppa, millest paremale jääb kaminasaal ja vasakule elutuba/ suur söögisaal ning kabinett-raamatukogu. Otse köögist pääseb tagumisele terrassile. Kaminasaalis on eraldi sissekäik õuest ja trepp teisele korrusele. 2. korrusel trepihall, kolm eraldiseisvat magamistuba, duširuum ja tehnoruum. Majaesise suunalisel magamistoal suur klaaspiirdega 6 m2 rõdu.
Majal on 2 suurt terrassi. Majaesine on avatud päevasele päikesele ning tagumine päikeseloojangu suunas.
Maja võib kohandada ka kahepereelamuks erinevatel korrustel, kus mõlemale leibkonnale on eraldi sissepääsud majja. Mõlemal korrusel on eraldi targad soojaveeboilerid ja ja elektrikapid, vannituba ja tualett ning teisel korrusel lisaks vee-, elektri- ja kanalisatsiooni valmidus köögi paigalduseks.

Kandvad konstruktsioonid majal on osaliselt paekivist, osaliselt palk ja karkass sein. Soojustusena kasutatud kuni 30 cm PUR vahtu. Väljast kaetud murtud Columbia kiviga. Katusel Weckmani profiilplekk.

SISEVIIMISTLUS
Kõik seinad on Gyprociga kaetud ja heledaks värvitud, põrandatel parkett. Vannituba ja duširuum on plaaditud ja sisustatud.
Köök on sisustatud kogu vajamineva mööbliga. Köögisaar on ratastel ja kergesti liigutatav. Tehnika on Electrolux ja santehnika Grohe poolt. Ahi, mikrolaineahi, induktsioonpliit, õhupuhasti ja nõudepesumasin on integreeritud. Suur side-by-side külmik koos väljatõmmatavate sügavkülmiku sahtlitega on eraldiseisev. Tööpinnavalgustid on puldist reguleeritavad.

KÜTE
Kogu maja on Caleo põrandaküttega (https://korest.ee/infrapunast-endast/), hoides maja allergia- ja tolmuvaba ning on kõikides tubades eraldi reguleeritav. Võimalik ka telefoni teel kütet reguleerida. Elutoas massiivne soojustsalvestav kamin Nordflam. Teise tiiva söögitoas/elutoas on valmidus paigaldada veel üks kamin või ahi.

LIITUMISED
Elektrivõimsust on piisavalt, peakaitse 3x40A.
Vesi on omast kaevust ja tarbevesi läbib isepuhastuva filtersüsteemi nii majas kui ka saunas. Soe vesi kahe targa boileriga eraldi korrustel. Kanalisatsioon on lokaalne kogumismahutite näol. Perspektiivis on võimalik liituda ehitatavate tsentraalsete trassidega.

PÄIKESEPARK
Garaaži katusele on paigaldatud 105 m2 päikesepaneele koguvõimsusega 19.08 kW, invertervõimsus 16.2 kW. Paigaldatud ja ühendatud võrku 30.06.2022 Greencell OÜ poolt. Päikesepaneelide mehaaniline garantii /workmanship paigaldusest alates 12 aastat.
Paneelid toodavad kogu kinnistu tarbeks elektrit ja jääb ka üle võrku tagasi müümiseks. Teisisõnu suvel suvel müüd ülejäägi võrku ning talvel kasutad teenitud raha võrgust ostmiseks. 2023. juunis kogutoodang 3670 kWh.
Kogu kasutatavale kinnistule on paigaldatud distantsilt jälgitav videovalvesüsteem kuue kaameraga.

ABIHOONED
Saun on eraldi majas. Saunamaja koosneb avarast eesruumist, mis on avatud läbi kahe korruse, duširuumist, tualetist ja leiliruumist. Puuküttega kerist köetakse eesruumist läbi seina. Duširuumis tark soojaveeboiler. Külmemal ajal saab hoonet kütta lisaks õhksoojuspumbaga. Pesuruumi ja leiliruumi kohal on väike katusealune magamistuba külalistele.

Paekivist garaaž on suur, mahutades mitu autot. Kogupind 152 m2. Elektriajamiga ja puldiga juhitav tõstuks koos jalguksega. Lisaks autode parkimisele asub hoones veel ka töökoda ja abiruum panipaigaga.

Paekividest laotud ümmargune grillinurk jääb kinnistu serva privaatsesse puudealusesse.

LUBATUD AJALOOLISE SEISU TAASTAMISE MAHUD
Garaaži võib tõsta kahekorruseliseks ja piki Vana-Klooga maanteed ehitada juurde täiendav hoone hoonealuse pinnaga 250 m2

KINNISTU
Kinnistu on suurusega 19 860 m2 ja kolmest küljest aiaga piiratud. Teepoolses küljes puldiga avatav lükandvärav autole, jalgvärav ja lisavärav autole koos kividega kaetud parkimisalaga. Hooldatud hooviala on kogu kinnistust ca 5000m2, ülejäänud elamu taha jääv on looduslik rohumaa. Rohumaad renditakse aasta kaupa liha-veiste kasvatamiseks.
Ligipääsutee on asfalteeritud ja Harku valla poolt hooldatav.

ASUKOHT
Kinnistu paikneb väikese vähesõidetava Vana-Klooga maantee ääres, suure maantee liiklusmürast eemal. Lähim keskus on Muraste, kus on kauplus COOP, kool, lasteaed ja restoran.

Номер объявления: 12209034

682
Добавлено: 17.07.2023 18:19
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее