Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Jõelähtme vald, Iru küla, Äia tee 10a

599 000 €

  • Комнат 7
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 271.0
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Äia tee 10a, Iru, Jõelähtme vald, Harjumaa
Müügile on tulnud väga erilise ja privaatse asukohaga eramu. Kodu, mis on ehitatud kuldsete käte ja suure südamega peremehe poolt oma perele koduks, soovitakse nüüd üle anda uuele perele elamiseks. Kahjuks on see kodu jäänud tänastele elanikele veidikene liiga suureks ning sellepärast otsimegi uut ja toredat peret, kes saaksid endale siin uusi mälestusi luua.

Pakkumisel on Pirita jõe äärne kinnistu, mis võiks olla nii kala-kui saunahuvilise unistus. Paekivist kalda kindlustusel (terrass, kamin, suitsuahi) on ametlik Keskkonnaameti luba. Ca 100 m kaugusel kinnistu piirist on väike kärestik. Reljeefsel kinnistul on maja ehitatud „näoga“ jõe poole, lõuna lääs suunal, kus enamus kodustest tegevustest ja toimetustest saab teha privaatselt oma hoovis. Olemasolev kõrghaljastus ja hoole ning armastusega rajatud hooviala on pakutava kodu lahutamatuks osaks. Palavl päeval saad minna koguni 10 m madalamale jõe äärde, et ennast kosutavasse Pirita jõkke kasta.

Pakutav kodu on ehitatud võimalusega, et majas saavad elada vanemad oma lastega või lihtsamalt öeldes 2 leibkonda. 2011 a kasutusloa saanud elumaja suurus on 271 m2 ja kokku on 7 tuba sh külaliskorter - vanematekodu on 2toaline-, kööginurga-, omaette sanitaarruumi- ja garderoobiga. Lisaks siis suur ja avar 4 magamistoaga, kõrge aatriumi ja suurte akendega elutuba köök, 2 vannituba ja WCd, puuküttega saun, majapidamisruum, garaaž ja parkimine kuni 6le autole. Eks nende aastatega ole siin - seal näha ka kergeid kulumise või kasutamise jälgi, aga see annabki uuele perele võimaluse kõik oma soovide ja vajaduste järgi just enda jaoks uueks teha.

Maja on ehitatud Columbia kivist, betoonvahelagedega madalvundamendile. Katusel on rullmaterjal. Tänavapoolne fassaad on põhja poole ja seetõttu ka võimalikult vähe klaaspinda. Välisviimistluses on kasutatud juba Skandinaaviast tuttavat soolalahuses immutatud fassaadilauda, mis peab vastu palju kauem kui tavaline värvitud fassaadilaud. Kuna maja on ehitatud ju koduks endale siis ei ole ka siseviimistluses tehtud allahindlust. I korruse põrandad on poleeritud kunstmarmor, trepihalli seinad on kaetud Ungrukivi plaatidega. Enamus majast kas värvitud seintega või magamistoad ka osaliselt tapetseeritud. Märgades ruumides paigaldatud kvaliteetne keraamiline plaat. Majas aitab õhku vahetada korralik ja võimas soojustagastusega ventilatsiooniseade. Tubades on tsentraalne tolmuimemise süsteem. Terves majas on põrandaküte, mille tarbeks on 2 kütteseadet, üks õhk-vesi soojuspump ja teine pealt laetav puukütte katel, mis annab võimaluse soojust nautida ka siis, kui elekter peaks ära minema või õues liiga külm ja õhk-vesisoojuspumba kasutegur juba nõrgaks jääb. Lisaks tuleb majja sisse Telia fiiberoptiline kaabel, seega kiire internet on kogu elamises garanteeritud. Kinnistul on lisaks tsentraalne vesi ja kanalisatsioon. Hoonet valvab G4S valvesüsteem ning omanikud on lisaks paigaldanud ka kolme kaameraga videovalvesüsteemi. Tänased elanikud on aastate lõikes majandanud oma kodus ära selliselt, et keskmine kogukulu on olnud 400 EUR juures kuus.

Selle ainulaadse koduga tutvumiseks ja lisainformatsiooni saamiseks palun võtke minuga ühendust!

Номер объявления: 12240481

614
Добавлено: 02.08.2023 18:21
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее