Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Jõelähtme vald, Jõelähtme küla, Postijaama tee

259 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 85.0
  • Этажей в доме 2
Postijaama tee, Jõelähtme, Jõelähtme vald, Harjumaa
Müügile saabus Tallinna külje all, vaikses ja rohelises Jõelähtme külas armas ja väga korralik kõikide mugavustega elamukompleks, mille funktsionaalne planeering ning kaunis ja eeskujulikult hooldatud hooviosa sobib ideaalselt peredele.

TUTVUSTUS
Lisaks suurepärasele linnalähedasele asukohale (Tallinnast vaid 20 minutit autosõitu) pakub Jõelähtme küla rahulikku, privaatset, rohelist ja peresõbralikku elukeskkonda.

Läbimõeldud lahendustega ja südamega ehitatud kodus on olemas kõik, mida pere vajab: suur ja eeskujulikult hooldatud aiaga ümbritsetud turvaline hoov, eraldi saunamaja koos tünnisauna, grillimisala ja mõnusa varjualuse chillimise nurgaga, laste mängumajake, kuurimaja, suur maakelder, läbimõeldud ja pere vajadustele vastav elumaja planeering, 3 eraldi magamistuba, suur vannituba koos mahuka vanniga. Iga pere unistuste kodu :)

PLANEERING
Soliidse välisilmega ning funktsionaalse planeeringuga eramu on ametlikult 85 m2 suur, kuid tänu väljaehitatud pööningukorrusele lisandub pinnale veel 3 magamistoa pind.
Maja ümbritseb 3948 m2 suurune privaatne kõrghaljastusega ja aiaga ümbritsetud krunt, kus saab nautida maksimaalselt privaatsust kogu päeva päikese saatel.
Kõrvalasuv kinnistu suurusega 4014m2 on samuti müügis ning suurema privaatsuse tagamiseks võimalik ära osta.

Eramus paiknevad järgmised ruumid:

I KORRUS
- Elutuba koos avatud köögiga
- Osaliselt eraldatud söögituba
- Vannituba-tualettruum
- Katlaruum-panipaik
- Esik

II KORRUS
Teisele korrusele pääseb ajutiseks ehitatud trepi abil, seega on uuel omanikul võimalik tulevikus asendada see soovitud trepilahendusega.
Teisel korrusel paiknevad järgmised ruumid:
-I magamistuba
- II magamistuba
- III magamistuba
- Väljaehitamata vannituba/tualettruum

SISEVIIMISTLUS
Eramu siseviimistluses on kasutatud palkmajale omaseid lahendusi. Esimesel korrusel loovad hubasust töödeldud naturaalsed palkseinad, põrandaid katab parkett. Vannitoa ja esiku põrand kaetud keraamilise plaadiga. Teise korruse seinad kaetud osaliselt heleda puitlaudisega ning magamistoad tapetseeritud, põrandal samuti parkett.

KÜTTESÜSTEEM, ÜLALPIDAMISKULUD
Eramu küte baseerub ökonoomsel ja mugaval vesipõrandaküttel, mis toimib õhk-vesi soojuspumba baasil. Lisaks on võimalik kasutada köögis asuvat puupliiti maitsvate toitude valmistamiseks ja ühtlasi ka alternatiivse kütteallikana.
Suveperioodil elektritarbimine ca 140 eurot, talveperioodil ca 180 eurot.

TEHNILINE
Kanalisatsioon lokaalne. Vesi oma puurkaevust. Elektrivõimsus 3x20A.
Maja täielikult renoveeritud 2014. aastal. Uus katus paigaldati 2007. Pööningukorrus ehitati välja 2016. aastal. Sokkel renoveeriti ning vihmaveetorud paigaldati hiljuti (sel aastal).

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Jõelähtme küla on hinnatud kui vaikse ja rohelise piirkonnana, mille lähim keskus on Kostivere koos kõige vajaminevaga (toidupood, kool, lasteaed jms).
Tallinn 20-minutilise autosõidu kaugusel ning tagatud on hea transpordiühendus Tallinnaga ( tihe sõidugraafik).

NB: Maanteeameti poolt on kinnitatud, et hiljemalt aastaks 2024. luuakse maanteemüratükkesein Tallinn-Narva maanteele, mis vähendab oluliselt antud kinnistul maanteemüra.
https://www.mnt.ee/et/tee/mura-ja-valisohk/valisohus-leviva-mura-vahendamise-tegevuskava-maanteeloikudes-mida

Oled oodatud tutvuma oma uue imelise koduga!

Номер объявления: 11969798

170
Добавлено: 17.03.2023 09:15
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее