Эстония

Harju maakond, Jõelähtme vald, Kostivere alevik, Mõisa tee 7

89 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 49.1
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 3
Mõisa tee 7, Kostivere, Jõelähtme vald, Harjumaa
Müüa 3-toaline perekorter looduskaunis ja vaikses Kostivere alevikus!

PLANEERING
Korter asub kolmekordse kortermaja esimesel korrusel ning on läbi maja planeeringuga. Korteri koosseisu kuuluvad esik, elutuba avatud köögiga, 2 magamistuba ning vannituba-tualettruum.
Aknad avanevad nii maja esiküljele kui ka tagumisele poole.
Korter on sisustatud.

VIIMISTLUS
2017. aastal sai korter uue viimistluse. Renoveerimise käigus teostati maalritööd, vahetati elektrijuhtmestik ja ka põrandad. Seinad on tapeeditud ja värvitud, põrandaid katab laminaatparkett.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkida saab maja ees tasuta, vabade kohtade olemasolul. Korteri juurde kuulub ka oma keldriboks.

KORTERELAMU
Kortermaja, mille valmimisaasta ulatub 1972. aastasse, mahutab endas kokku 18 korterit. Tegutsev korteriühistu tagab kogukonna sujuva toimimise ning ühiste huvide esindamise. Hiljuti on teostatud värskendusremont trepikodades, samuti on majafassaad saanud kaasaegse soojustuse ning lähiajal valmis uus parkla. Majarahvas on sõbralik ning kokkuhoidev.

PIIRKOND
Kostivere oma inimsõbraliku elukeskkonnaga on sobiv koht elamiseks nii lastele, noortele, täisealistele kui ka vanuritele.

Kostivere alevikus asub Meie Toidukaubad toidupood, Kostivere põhikool, lasteaed, perearstikeskus, noortekeskus ja raamatukogu.
Samuti väärib märkimist Kostivere mõis, mis on mitmekülgsete kultuuriürituste korraldamise keskus. Asukohast tingituna maastikukaitsealal avaneb võimalus nautida läheduses paiknevaid looduskauneid piirkondi.

Ühendus Tallinna linnaga on mugav tänu tõhusale ühistranspordivõrgustikule: lähim bussipeatus on vaid mõne minuti jalutuskäigu kaugusel. Tallinna kesklinn jääb vaid 25-minutilise autosõidu kaugusele.

Oled oodatud oma tulevase koduga tutvuma!

Номер объявления: 12695448

114 (+6 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 19:43
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее