Эстония

Harju maakond, Jõelähtme vald, Loo alevik, Saha tee 5

550 € в месяц

  • Комнат 2
  • Площадь 48.7
  • Этаж 3
  • Этажей в доме 5
Saha tee 5, Loo, Jõelähtme vald, Harjumaa
BRONEERITUD!
Rahulikus ja rohelises Loo alevikus anda üürile kvaliteetselt ja stiilselt renoveeritud, täielikult möbleeritud, 2-toaline korter.

KORTER
Korter on täielikult ja väga kvaliteetselt renoveeritud ning möbleerutud. Põrandaid katab tume tammeparkett, integreeritud valgustusega mööbel ja aknalauad on eritellimusega naturaalse tammespooniga ning siseuksed samuti tammest. Seinad on värvitud struktuurvärviga. Vannitoa-tualeti põrand ja osa seina on tiigipuust (veekindel laevadekk).
Korterisse jääb kogu piltidel olev mööbel ja tehnika (külmkapp, nõudepesumasin, ahi, pliit, kubu, 65-tolline TV, wifiga pesumasin).

SAHA TEE 5 MAJA
Majas olemas hästitoimiv korteriühistu. Fassaad on renoveeritud ja küttesüsteem vahetatud – korteris reguleeritavad ja mõõturitega radiaatorid.

KÕRVALKULUD
Korteri ülalpidamiskulud suviti on suurusjärgus 110€ ning talviti suurusjärgus 160€. Lisandub vesi ja elekter vastavalt tarbimisele.

PARKIMINE
Tasuta parkimine maja ees ja taga.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Loo alevik on rahulik ja roheline elukeskkond, kus kõik vajalik on mugavalt lähedal. Olemas on toidupoed, kultuurikeskus, tervisekeskus ja spordihoone. Samuti lasteaed ja keskkool. Tallinna kesklinn u 15-minutilise autosõidu kaugusel Olemas ka ühistranspordiühendus.

LEPINGUTINGIMUSED
Lepingu sõlmides tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna ja maaklertasu ühe kuu üüri summas, millele lisandub km.

Номер объявления: 12694815

71 (+1 сегодня)
Добавлено: 04.04.2024 18:05
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее