Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Keila linn, Kruusa 11a

110 000 €

  • Комнат 3
  • Площадь 57.6
  • Этаж 5
  • Этажей в доме 5
  • Материал дома Панель
Kruusa 11a, Keila, Harjumaa
KORTER asub maja viiendal korrusel. Korteris on 2 magamistuba, elutuba koos köögiga, rõdu, vannituba ja tualett. Kõik toad asetsevad eraldi. Vannitoas on põrandaküte ning sundventilatsioon. Tubade põrandaid katab laminaatparkett ning vannitoa põrandat ja seinu keraamiline plaat. Korteri juurde kuulub keldris olev panipaik.

MAJA fassaad on renoveeritud ning katus vahetatud ca 10 aastat tagasi. Kogu majas on vahetatud veetorud. Kortermajas on fonolukusüsteem. Maja ees ning külgedel asuvad parkimiskohad, maja taga on roheline ala. Majal on olemas ühine suur panipaik lastevankrite ja jalgrataste hoidmiseks. Majas tegutseb aktiivne korteriühistu ning tulevikus on plaanis vanad postkastid uute vastu välja vahetada.

ASUKOHT on vaikne Keila linna piirkond. Lähedal asuvad Rõõmu Kaubamaja, disc golfi park, Keila Lauluväljak, Kibuvitsa Perearstikeskus, Keila kool, tervisekeskus koos ujulaga, ehituspood, Harju Maakonnaraamatukogu ning kõik muu eluks vajalik. Jalutuskäigu kaugusel asub Keila Keskpark. Keila on väljaarenenud infrastruktuuriga ning väga loodussõbralik keskkond.

Kui tunned, et soovid elada rahulikus Keila linnas, siis helista või kirjuta ja lähme Sinu uue koduga tutvuma.

Номер объявления: 11505643

114
Добавлено: 07.08.2022 18:09
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее