Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Keila linn, Männiku 29

119 900 €

  • Площадь 1210.0
Männiku 29, Keila, Harjumaa
Müügile tuli suur kinnistu hinnatud elamute piirkonnas Keilas. Kinnistul asetseb 1938 aastal ehitatud väike maja.

NB! Uus omanik peab hindama kas on otstarbekas teha kapitaalremont olemasolevale majale või ostetakse kinnistu eesmärgiga ehitada sellele uus maja.

KINNISTU JA MAJA
Kinnistu suurus 1210m² , kinnistu on ümbritsetud aiaga ja sellel asub palju puid ja põõsaid. Kinnistut kaunistab mitu suursugust ja kõrget okaspuud.

Müüdava maja suletud netopind Ehitisregistri andmetel on 24,7 m².Maja on ehitatud 1938 aastal. Maja seisukord - kapitaalremonti vajav.

Majasse on veetud tsentraalne vesi ja kanalisatsioon.
Elektri peakaitse 20 A.

Kinnistu servas asub 20m2 kuur, mis võimaldab puid, suuski, lastevankrit, tööriistu jms hoiustada.

Interneti vaskkaabel majasse paigaldatud.
Maja on ühekorruseline kuid katuse alla on ehitatud väike panipaik. Maja tüübiks on puitkarkassmaja. Kahjuks ei ole majast plaane säilinud, seega muud kasutatud materjalid ei ole selged. Majal on eterniitkatus.

PLANEERING
Esimese korruse koosseisu kuuluvad esik, köök, elutuba ja veel kaks ruumi, millel puuduvad aknad : dushinurk ja WC ning nn abiruum.
Elutoast avaneb vaade idasse ja terrassile lõunasse. Köögi aken jääb läände ehk päikeseloojangu suunda.

Elutoas on ahi mida ei ole mõned aastad kasutatud ja mida peaks kindlasti reonoveerima, ka korsten võib olla renoveerimist vajav.Viimati elasid majas üürnikud ca 2 aastat tagasi. Kõik maja ruumid vajavad kapitaalremonti.

ASUKOHT
Keila linn on vaikne ja mõnus koht kus saab elada turvalises ja looduslähedases keskkonnas. Kõik olulised asutused on käe-jala juures. Mõned vahemaad kinnistust:
Kõik suuremad poed (Grossi, Selver, Maxima, Rõõmu Kaubamaja) jäävad ca 500-900 meetri kaugusele.Keila Lasteaed Miki ca 600 m ,Keila Kool ca 150 m, Keila Terviserajad ca 900m . Keila Haigla 500 m , Keila Veekeskus ca 500 m.Tallinna piirini ca 17 km ja 20 minutiline autosõit.

NB! Kui ostja kasutab kinnistu ostmisel pangalaenu siis küsi minult soodustuskoode juhul, kui soovid maja renoveerida, seeläbi saad pankadelt parima laenupakkumise!

Võta kindlasti ühendust ja läheme kohapeale tutvuma!

Rain Õisnurm
Konsultant
Tel. 56_929_272

Номер объявления: 11060506

30
Добавлено: 11.01.2022 09:07
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее