Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Kiili vald, Luige alevik, Põllu 12

86 000 €

  • Комнат 1
  • Площадь 39.0
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Põllu 12, Luige, Kiili vald, Harjumaa
Linnalähedases, kuid mõnusalt rahulikus ja rohelises Luige alevikus on müügile tulnud suur 1-toaline korter, mis võimalik ümber ehitada 2-toaliseks koduks.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Luige on rahulik, turvaline ja looduslähedane asukoht, kuid samas linnale mugavalt lähedal. Tallinna kesklinna (Viru keskuse juurde) sõidab autoga alla 20 minuti. U 600 m kaugusel Viljandi mnt ääres olemas ka ühistranspordipeatus. Suurepärased sportimisvõimalused – piirkonda on rajatud välijõusaal ja palliplatsid, lisaks kergliiklusteed Viljandi mnt ääres. Luigele on planeeritud ka uusarendus, mis kindlasti tõstab asukoha väärtust veelgi. 2023.aastal valmib ka kaubanduskeskus koos Rimiga. Raualu Konsum ja Magaziin 5-minutilise autosõidu kaugusel.

PLANEERING
Pakutava kodu koosseisu kuulub suur esik, tuba, vannituba-tualett, köök ja kinni ehitatud rõdu. Aknad avanevad maja taha rohelusse. Korteri kasutuses on ka keldriboks.

KORTERMAJA
Tegu on väiksema kortermajaga, kus on kokku 12 korterit. Loodud on hästitoimiv ühistu. Maja renoveeriti väljast tervikuna 2018. aastal - vundament ja fassaad soojustati, katus ja aknad vahetati, paigaldatu fresh-klapid, ehitati kinni rõdud.

ÜLALPIDAMISKULUD
Korteris on õhksoojuspump (seadustatud) ning lisaks elektriradiaatorid. Ülalpidamiskulud on suurusjärgus 90€, millele lisandub elekter ja vesi vastavalt tarbimisele.

PARKIMINE
Tasuta parkimine maja ümbruses.

Номер объявления: 11984492

99
Добавлено: 23.03.2023 18:14
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее