Эстония

Harju maakond, Kiili vald, Vaela küla, Astelpaju tee 10

310 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 122.8
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Astelpaju tee 10, Vaela, Kiili vald, Harjumaa
Astelpaju Kodud – see on peresõbralik, turvaline ja väljakujunenud elukeskkond, mis pakub täisväärtuslikku õhustikku ja on sobilik erinevas eluetapis peredele, noortele ja eakamatele.
Astelpaju Kodude elukeskkond hõlmab endas täna modernseid kortermaju, palju rohelist elukeskkonda ning seitsmel kinnistul paiknevaid eramaju.

Viimase etapina on ehitamisel A-energiaklassiga ridaelamud, mis on põhjamaiselt praktilise arhitektuuriga, avarad ning päikseringi suhtes valgusküllased ja funktsionaalse planeeringuga.
Ehitus algab käesoleva aasta mai kuus ning esimesed kodud valmivad käesoleva aasta lõpul (2024). Kiirematel broneerijatel on võimalus valida siseviimistlus vastavalt oma pere eelistustele ja seeläbi saada endale ainulaadne ja isikupärane kodu.

PLANEERING

Ridaelamute projekt on varasemalt klientide poolt väga hästi kiidetud ja vastu võetud. Ridaelamu välisilme ja arhitektuur on põhjamaiselt pilkupüüdev ja kaasaegne ning suurele piirkonnanõudlusele vastu tulles paiknevad ridamajas vaid funktsionaalsed ja hästi läbimõeldud planeeringuga 4-toalised korterid.

Planeeringult on ruumide jaotus järgnev:

I korrusel
- Esik
- Elutuba - köök
- Saunakompleks koos vannituba-tualettruumiga
- Terrassid maja ees ja taga
- Panipaigad maja ees ning tagumisel terrassil

II korrusel
- Trepihall, kuhu on võimalik rajada kodukontor või „walk-in“ garderoob
- 3 magamistuba (11,5 m2, 11,1 m2, 11,1 m2)
- Vannituba
- Rõdu

Elamispinnale lisanduvad 2 terrassi- üks maja ees ning teine taga (suurusega ca 15,8 m2 ja 12,4 m2) ning teisel korrusel rõdu (suurusega 5,4 m2).
Igal ridaelamuboksil on maja ees eraldi sissekäiguga panipaik (9,0 m2) ning lisaks terrassil soojustamata panipaik suurusega 2,2 m2.

SISEVIIMISTLUS

Ridaelamuboksid antakse üle „võtmed kätte“ valmiduses. Eluruumide põrandatel kvaliteetne naturaalne parkett, seinad ja laed viimistletud (värvitud). Esiku, köögi, sauna ja vannitubade põrandad plaaditud, vannitubadesse paigaldatakse sanitaartehnika.

Võimalus on valida „SOE LOODUSKIVI“ või „SKANDINAAVIALIK MARMOR“ siseviimistluspaketi vahel.
Siseviimistluspakettidega saab tutvuda kui saadate infopäringu meile e-kirjaga või kohtumisel kohapeal.

KÜTE, VENTILATSIOON

Astelapju tee ridaelamud on A-energiaklassi hooned, kus küttelahenduseks on kvaliteetne ja soodsate kuludega maaküte vesipõrandakütte baasil. Lisaks on kõik boksid varustatud autonoomse soojustagastusega sundventilatsioonisüsteemiga, mis aitab igakuised kulud madalad hoida.

PARKIMINE

Iga boksi müügihind sisaldab kahte kindlaksmääratud parkimiskohta maja ees asuval parkimisalal.

PIIRKONNAST

Astelpajukodude rajamisel on arvestatud tänapäevase linnainimese vajadusi, kes hindab oma elukohas rahu, turvalisust ja lastesõbralikku elukeskkonda.Teiseks väga tähtsaks aspektiks on energiatõhusus- kogu kompleks on rajatud maaküttele, mis aitab kodude küttekulud madalal hoida.

Ridaelamud paiknevad Kiili keskusest vaid mõne kilomeetri kaugusel, mis on tänaseks kujunenud täisväärtuslikuks linnalähedaseks elukeskkonnaks, kus on olemas nii spordikompleks, koolimaja, lasteaed, mänguväljakud, raamatukogu, toidupoed, perearst jne. Lähitulevikus valmib Vaela külas uus lasteaed ning Tallinna ringtee ääres on IKEA, suur kaubanduskeskus erinevate sisustuspoodide, spordipoodide ja Selveriga.
Ühendus pealinnaga on tänu väga heas korras Tallinna ringteele äärmiselt mugav ja kiire. Kesklinna sõiduks kulub autoga ca 20 minutit. Lisaks on ka hea ühistranspordiühendus Tallinna ja Killi vahel. Bussipeatus asub majast kõigest 100m kaugusel.

Ostes uue kodu Astelpaju tee 10 ridaelamusse, aitame müüa Teie olemasoleva kodu soodustingimustel.

Detailsema info saamiseks oled lahkesti oodatud küsima lisainfot telefoni või e-kirja teel!

Номер объявления: 12724671

43 (+2 сегодня)
Добавлено: 19.04.2024 18:08
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее