Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Kiili vald, Vaela küla, Astelpaju tee 4

214 900 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 62.9
  • Этаж 2
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Astelpaju tee 4, Vaela, Kiili vald, Harjumaa
Müüa kauni siselahendusega 3-toaline koos kogu sisuga uues majas!

TUTVUSTUS
Kas hindad korteri mugavusi, kuid samas ei ütleks ära ka rohelisest sisehoovist ja privaatsusest? Väga soodad ülalpidamiskulud, suured aknad ja palju valgust, mugav parkimine ja noortest peredest ümbritsetud elukeskkond on Sulle olulised?
Siis oled õiges kohas, see pakkumine on mõeldud just Sulle.

Ikea läheduses paiknev Astelpajukodu uuselamurajoon on noorte perede jaoks ideaalne paik: privaatsete planeeringutega ilma tülikate koridorideta stiilsed kortermajad pakuvad turvalist ja lahedat elukeskkonda. Müüdav korter asub 2020. aastal valminud Mateki poolt ehitatud elementmajas, kus asub kokku vaid 8 korterit ja igal korteril on privaatne sissepääs.

PLANEERING
Korter asub elamu 2. korrusel ning sellel on suur (7,9m2) päevapäikesele avatud rõdu koos panipaigaga. Planeeringu poolest on kogu pinda väga funktsionaalselt ära kasutatud ja saavutatud väga hubane ja piisava suurusega kodu.
2 magamistuba paiknevad vaatega majaesisele (hommikupäike) ning suurem neist on varustatud ka suure garderoobikapiga asjade paigutamiseks. Päevapäikesele avatud elutuba jääb rohelise vaatega maja taha ning pääsuga rõdule. Kodu südameks on armas ja kompaktne köök, kuhu on paigutatud ka söögilaud koos toolidega ning köögi kõrval on lükanduksega eraldatud abiruum asjade hoiustamiseks. Vannituba-tualettruum on piisava suurusega, et mahutada ära ka pesumasin.
Esikus olemas lisaks suur lükandustega garderoob.

- esik 3,0 m2
- elutuba avatud köögiga 30,3 m2
- abiruum 2,4 m2
- vannituba-tualettruum 5,2 m2
- magamistuba 11,9 m2
- magamistuba 10,2m2

SISEVIIMISTLUS
Korteri siseviimistlus on skandinaaviapäraselt hele ja neutraalne. Põrandatel naturaalne 3-lipiline tammeparkett, sinad krohvitud ja värvitud ning vannituba ja köögi abiruumi põrandad kaetud keraamilise plaadiga.

MÖÖBLIST
Korter müüakse koos kogu sisustusega. Hind sisaldab kvaliteetset köögimööbilt firmalt BaltEst koos Electrolux köögitehnikaga, Samsung pesumasin-kuivati, Rowico FSC täispuidust elutoamööbel, Eestis disainitud ja toodetud Bellus nurgadiivan, Sleepwell voodi. Magamistubade aknaid katavad pimendavad rulood.

KÜTE, VENTILATSIOON, JAHUTUS
Tegemist on B-energiaklassi majaga, kus küttelahenduseks on kvaliteetne ja soodsate kuludega maaküte vesipõrandakütte baasil. Lisaks on korter varustatud autonoomse soojustagastusega sundventilatsioonisüsteemiga, mis aitab igakuised kulud madalal hoida.
Et suvekuudel päike liiga ei teeks, on korterisse paigaldatud õhk-õhk soojuspump, et vajadusel õhku jahutada.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub 2 tähistatud parkimiskohta maja küljel. Lisaks on olemas parkimisalal panipaigamaja rataste hoiustamiseks.

ÜMBRUSKOND
Maja lähedal laste mänguväljak, valgustatud kergliiklusteed. Lähim asula on Kiili, kus on olemas nii spordikompleks, koolimaja, lasteaed, mänguväljakud, raamatukogu, toidupoed, perearst jne. Majast 1,5 km kaugusel asub sisutuskauplus Ikea.

Ühendus linnaga on tänu väga heas korras Tallinna ringteele äärmiselt mugav ja kiire. Kesklinna sõiduks kulub autoga ca 20 minutit. Lisaks on ka hea ühistranspordiühendus Tallinna ja Killi vahel. Bussipeatus asub majast kõigest 100m kaugusel.

Oled oodatud tutvuma oma uue imelise koduga!

Номер объявления: 12186229

270
Добавлено: 04.07.2023 18:27
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее