Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Lääne-Harju vald, Niitvälja küla, Sassikaare tee 4

50 900 €

  • Комнат 2
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 56.7
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Sassikaare tee 4, Niitvälja, Lääne-Harju vald, Harjumaa
PLANEERING
Korter hästi avar ja hubane. Korteri aknavaadet avanevad maja mõlemale poolele, kust saab alati nautida rohevaadet ning meeldivat looduse lõhna. Kõik toad asuvad eraldi ning elutoast on tehtud magamistuba, mis samuti hästi avar ning tuppa on paigaldatud kamin, et oleks toas alati soe. Köögis asub ahi, mis vajab väikest renoveerimist, aga samuti selle üleskütmisel on soe nii köögis, kui magamistoas. Vannituba on valmimisjärgus, ning kõik ühendused on valmisolekus. Saab ühendada boilerit, äravoolu ning kõike selleks vajaliku. Köögis on samuti olemas valmisolek ning selleks vajalik filter. Korteris samuti asub tavaline suitsuandur ja Nublu andur. Korteril on ka oma väiksem kelder, mis asub korteri sees. Samuti on ka olemas oma kuur asjade hoiustamiseks, mis asub õues.



VIIMISTLUS

Korter on suuremalt osalt viimistletud. Osaliselt vajab värskendamist ning vannituba on valmimisjärgus, kuid selle jaoks on kõik vajalik olemas korteri sees. Kõikides tubades on vahetatud laminaat ning koridoris vajab see natuke hooldamist. Tualettruumis on paigaldatud kuiv vets.

KÖÖK

Köögis on paigaldatud ahi ja köögimööbel. Köögi laminaat on vahetatud ning samuti köögis asub valmisolek filtriga veetorustikkude ühendamiseks. Samuti köögist avaneb imeline vaade maja sisehoovi. Köögis on samuti sundventilatsiooni võimalus.

MAJA


Maja fassaad on osaliselt krohvitud ning vajab veel osaliselt tööde tegemist, kuid hoiab hästi sooja. Maja katus on renoveerimisel ning järk-järgult tehakse see korda. Naabruskond on hästi sõbralik ning vaikne.
Kulud on hästi madalad tänu kohtküttele ning vee varustusele kaevust. Uue omaniku püsikulud kulgevad hästi väikesteks. Elektriarved püsivad 20-25€ vahemikus.
Majale samuti kuulub suur roheala suurusega 3731 m², kus saab soovi korral, ning kokkuleppel tegeleda istutamisega ning aiatöödega.

ASUKOHT

Maja asub hästi vaikses ning rahulikus Niitvälja külas Keila linna külje all, milleni pääseb autoga 5-6 minutiga. Samuti Niitvälja rongijaam asub vaid 720 meetri kaugusel. Maja kõrval, 150 meetri kaugusel, asub ka Sassikaare bussipeatus, mis viib hetkel kooliõpilasi Lehola kooli. Kui uue omaniku laps soovib käia teises koolis, aga samuti samas Lääne-Harju vallas, siis kohalik omavalitsus saab bussiliinis teha lisa peatuse teise kooli kõrval.
Eriline luksus asukoha puhul on see, et maja asub, vaid 20 minutilise jalutuskäigu kaugusel Niitivälja golfiväljakust, mis on väga hea võimalus ajaviitmiseks suurepärasele golfi fännile.

Номер объявления: 12200602

428
Добавлено: 12.07.2023 18:22
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее