Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Lääne-Harju vald, Niitvälja küla, Sassikaare tee 4

42 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Нуждается в ремонте
  • Площадь 57.0
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 2
Sassikaare tee 4, Niitvälja, Lääne-Harju vald, Harjumaa
PLANEERING
Korter on hästi avar ja soe. Korteri aknavaadet avanevad maja mõlemale poolele, kust saab alati nautida rohevaadet ning meeldivat looduse lõhna. Kõik toad asuvad eraldi ning nende vahel on ka väike koridor. Olemas ka väike garderoobi ala erinevate otstarvete hoiustamiseks. Köögis asub ahi, mis on täielikus töökorras ning samuti tänu laiale liikumisruumile ja kõrgetele lagedele on tal hästi palju vabu kohti sisustamiseks. Korteris on ka samuti eraldatud toad, mida saab teha magamistubadeks või ümberehitada, kuidas uus omanik seda võib näha. Samuti on ka olemas kaks kuuri asjade hoiustamiseks, mis asuvad maja sisehoovis.



VIIMISTLUS

Korter vajab renoveerimist. Korteris on korras lagi ning põrandad vajavad värskendamist. Korteris on samuti uuendatud elektrijuhtmestik. Tualettruumis on paigaldatud kuiv vets, ning torustik vajab paigaldamist. Korterit saab kütta nii puuküttega, kui ka elektriga. Suuremal ettevõtjal on võimalik ka korter muuta ka kaheks väiksemaks ühetoaliseks korteriks.

KÖÖK

Köögis on paigaldatud ahi ja köögimööbel. Köök on hästi avar ning vajab renoveerimist. Asub samuti eraldi ning on aastaringselt hästi soe.

MAJA


Maja fassaad on osaliselt krohvitud ning vajab veel osaliselt tööde tegemist, kuid hoiab hästi sooja. Maja katus on renoveerimisel ning järk-järgult tehakse see korda. Naabruskond on hästi sõbralik ning vaikne.
Kulud on hästi madalad tänu kohtküttele ning vee varustusele kaevust. Uue omaniku püsikulud kulgevad hästi väikesteks. Elektriarved olid suvel 5.00€ - 6.00€ vahemikus.
Majale samuti kuulub suur roheala suurusega 3731 m², kus saab soovi korral, ning kokkuleppel tegeleda istutamisega ning aiatöödega.

ASUKOHT

Maja asub hästi vaikses ning rahulikus Niitvälja külas Keila linna külje all, milleni pääseb autoga 5-6 minutiga. Samuti Niitvälja rongijaam asub vaid 720 meetri kaugusel. Maja kõrval, 150 meetri kaugusel, asub ka Sassikaare bussipeatus, mis viib hetkel kooliõpilasi Lehola kooli. Kui uue omaniku laps soovib käia teises koolis, aga samuti samas Lääne-Harju vallas, siis kohalik omavalitsus saab bussiliinis teha lisa peatuse teise kooli kõrval.
Eriline luksus asukoha puhul on see, et maja asub, vaid 20 minutilise jalutuskäigu kaugusel Niitivälja golfiväljakust, mis on väga hea võimalus ajaviitmiseks suurepärasele golfi fännile.

Номер объявления: 12255221

478
Добавлено: 11.08.2023 09:18
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее